Maanantain hakuporukan tottisvuorolla taasen. Wiulle alkuun heti paikkis Riemun, Unskin ja Laran kanssa. Tämä oli hyvä, myös vapaana kehään menot alkaa sujua.

Wiulle niitä voivoi-juttuja. Seuraaminen ei nyt ollut niin hyvää, ei jotenkin ehkä niin hyvin keskittynyt. Ja taas oli hieman tahtojentaistoa nouto-jutuista. Kun oli hieman liian kiihkeetä menoa taas. Kaukojakaan ei pystynyt tekemään, jos vieressä oli kapulakasa! Muutoin ne nyt hyvin (siis Wiun tasolla hyvin). Ja hei, pari kivaa stoppia putken kautta! Onnistuisinkohan jopa opettamaan Wiulle tän luoksarin stopin...? Aika näyttää! Ruutua osissa ja liik.istu, näissä ei nyt ihmeempää.

Ihan loppuun vielä pari juoksuA:ta, kun Pasi tuli hiihtämästä. Laskettiin alaosan pumpperia nyt vähän, että tulisi selkeämmin kontaktialueelle. VIDEO1 ja VIDEO2. Tehtiin myös havainto, että Pasin oma liike vaikuttaa vielä paljon! Eli parhaat suoritukset tuli, kun Pasi oli melko paikoillaan! Hauskaa testailua tämä projekti :)

Koposelle tottista. Jopa esteet pitkästä aikaa! Tai hyppy oli matala lankkuhyppy, joten palautti tietty paluuhypynkin. Sen sijaan ekalla yrityksellä kiersi A:n paluun!! Uusinnalla ok. Enempää en viittinytkään esteitä paukuttaa, kun en tosissan ole ihan kartalla tuosta selän tilasta, jos vaikka esteet ei tunnukaan hyvältä.