Lauantaina pyörähdettii Hyvinkäällä Hurstin Sepon tuomaroimassa BH-kokeessa. Läpihän se meni!! Ei mikään maailman hienoin ja paras tottisosuus, mutta ollaan tyytyväisiä läpimenosta ja treenataan kohti seuraavia koitoksia! Kaupunkiosuus (odotetusti) oli ihan helppo nakki, Kippe löntysti mun takana välittämättä mistään mitään!

Olin koko viikonlopun porukoilla Heinolassa, kun Pasi oli Kuopiossa kavereilla juhlimassa. Perjai-ltana käytii isin kanssa varmaan kahden tunnin reipas mettäkävely. Ah, nyt pääsin kunnolla syysmettään kävelemää, kun tuntuu ettei oo ehtiny lenkkeilemään olleskaa (pissalenkkejä lukuunottamatta)...!

Figo jäi Hyvinkään reissun ajaksi porukoille ja oli käyny Epin, Katrin & Peetu-staffin kanssa pitkän mettälenkin. Illalla vielä molempien koissujen kanssa pienempi mettäily. Sitte itekin vähän viihteelle -käytii kattomassa Public Enemies ja yhillä sen jälkee treenikamujen kanssa.

Sunnuntaina aamulenkki (metässä ) molempien kanssa ja sitten vielä FIgon kanssa juoksemaa (edelleen sinne ihanaa syysmettää). Figo pääsi ihan vetohommiin, kun oli valjaat ym. mukana. Juostii semmonen 7km lenkki ihan reippaasee tahtii. Porukoilla on siitä kiva olla, että koissut saa olla pihalla ja mettää pääsee suoraa takapihalta, ei tartte aina autolla lähteä.

Iltapäivällä Pönnisen kanssa oman porukan hakutreeneihin. Olikin pitkästä aikaa isompi treeniporukka, olikohan meitä 6 ihmistä, kiva!

Skippylle (taas?) neljä ukkoa -eka hajunhaulla ja kolme seuraavaa valmiina. Oli ihan super taitava koissu -kaikki ihan sinne minne lähetin suoraan ja nopeesti piiloille, jeeessss!!! Jopa kolmas piilo oli helppo, vaikka piilo olikin kallion rinteessä kolossa. Olimpa tyytyväinen Kippeen!!

Tosi mukava ja aktiivinen viikonloppu olikin! Taisi Pasillakin olla ihan kiva Kuopion reissu...!