Ollaan nyt laiskistuttu...yhdistettii taas oma ja koirien treeni. Oli kyllä vähän tarkoitus käydä tekemässä toko/viestitreenit, mutta kun molemmilla on sellainen "ei-niin-pirteä"-päivä, niin ei edes viititty yrittää. Sen sijaan suunnattiin taas koko letka tohon jäälle. Me suksilla ja koirat vapaana juosten.

Oli lunta vähän enemmän, mutta kuitenkin ihan hiihdettävissä. Pääsee pidemmän lenkin kun kävellen ja tulee samalla itelleki vähän monipuolisempaa liikuntaa! :) Figo on ihan hulluna hiihtoo... ;-)

Huomen aamulla Pasi ja koirat suuntaavat etelämpää. Pasi menee Helsinkii sählyturnaukseen vanhalla kaveriporukalla (taitaa se sähly olla vaan tekosyy ;-) ) ja tipauttaa koirat Heinolaan mun porukoille viikonloppuhoitoon. Aivan tosi hienoa, kun on tollanen hoitopaikka. Koirille tuttu ja molemmat tykkää tosi paljon olla porukoilla. Metsälenkkejä koirille tiedossa! Minä juhlin 26 vuotis synttäreitä täällä kotona kavereitten kanssa koko viikonlopun!!

Täytyy myöntää, että ihan mukava välillä tällainen koiraton viikonloppu, etenkin kun tietää niiden olevan hyvissä käsissä ja hoidossa.