Voihan kökkö tätä meidän tokoputkea....ei sitte tehty tulosta tällä(kään) kertaan.

Laitetaas kisaraporttia tähän: 

Tuomaria en edes muista tässä nyt, kun ei oo mitää papereita hollilla mistä sen näkisi...joku mukava setähän se oli

Paikallaolo 8: joo ei kellinyt, mutta oli kierossa kuin korkkiruuvi kun palasin piilosta...

Seuraaminen 7: voi räkä, pitkästä aikaa Kippe meni laamaksi, kun mua jännitti Joten eihän se sitten voinut tulla metriä lähemmäs mua...no kait se paikotellen oli ihan ok, mutta aikamoista haahuilua (ja silti mun lukuisista lisäkäskyistä huolimatta 7 ?!)...


Kuva: Mari Ali-raatikainen

Liikkeestä istuminen 0: seisoi ja tuplakäskyllä maahan -> muut jäävät löytyi arpajaisissa paitti se mikä piti...

Luoksetulo 8: se käsimerkki toimi stopissa!! Jeeeeiiii, minusta oli hyvä luoksetulo vajaata perusasentoa lukuunottamatta!


Kuvat: Mari Ali-raatikainen

Ruutu 7: tässä kyllä tuomari sedällä silmät harotti ja pahasti, sillä tassut oli salettiin ulkona ruudusta, kun minä myöhästyin käskystä!! Olisi siis reilusti ajatellen pitänyt olla 0... luulin että oliki ku en paljoa katellu mitä numeroita setä siellä näytteli.


Kuva: Mari Ali-raatikainen

Hyppynouto 8: vino luovutusasento ja vajaa perusasento. Luulisin että niistä vähennykset. Muuten kiva ja iloinen, joten tästä palkka.


Hyppynouto josta sitten sai palkan :) Kuva: Taija Koskenkorva


Kuvat: Mari Ali-raatikainen


Huikkasin vaan että "kiitos me lopetetaan tähän!" ja juoksin ulos kehästä Sainpahan palkattua jostain onnistumisesta ja toivottavasti edes vähän pelastettua sitä mielikuvaa mikä koiralle jäi...!

Kisakirjoja jakaessa tämä setä vielä sanoi, että miksi te nyt lopetitte kun se meni ihan hyvin....ihan hyvin?!?!??!?!

Muuten huvitti, kun eräs kanssakilpailija tuli siinä ennne luokan alkua sanomaan, että te sitten voittattekin tämän luokan! Olin vähän että kuin? Ilmeisesti se, että lähtöluettelossa lukee bordercollie tarkoittaa sitä, että koira toimii kuin kone. Mua hieman ärsyttää se ajatus, että nämä tulee (toko)valioina suoraan pentulaatikosta...... Siis toki tulee ne hyvät&ihanat ominaisuudet, mutta kyllä se silti vaatii työtä&toistoja!! Että ainakin näin meidän kokemuksella voin sanoa, että ei se menestys & hyvät tulokset tule noin vaan!