Kipen kanssa ollaan treenattu maanantai-iltana tokoa ja tiistaina aamulla pikkutokot sekä illalla vähän enempi. On menny kokonaisuutena aika kivasti. Tiistai-iltana tehtii vähän kisanomaisesti, eli seuraaminen, jäävät, luoksetulo, nouto ja kaukojen aloitus putkee kehupalkalla. Pallopalkka sitten kaukojen ekasta M-I vaihdosta, mikä olikin täpäkkä. Tarkoitus oli palkata jo noudosta, mutta koska possuili kapulan kanssa, ei siitä voinu palkata... Otetitii noutoa sitten vielä erikseen, ne hyvin. Erikseen myös luoksetulon stoppeja tolpan kierrolla (nyt hyvin myös se maahanmeno) sekä enempi kaukoja.

Tekemistä riittää ainakin:
- nouto (se kapulalla sikailu pois)
- kaukot, jumittaa helposti jos matka kasvaa. Reenin puutetta uskon...
- seuraaminen. Hirveesti pitäisi säätää ja viilata teknisesti, mielentila on ollu kohillaan.

Jäävät on nyt ollu hyviä, kaikki menny oikein sekoittamatta.

Keskiviikkoiltana päätin lähteä Pasin mukaa hallille aksaamaan, kun kukaa muu treeniporukasta ei ollu halukas tulemaan (eihän se kyllä olisi ollut mikää kiva keli ajaa Hlasta sinne kauas...). Ja koska Kippekin pääsi vähän höntsäämään, kun ei ollu osallistuja ruuhkaa, niin miksipä ei.

Figo treenasi pääosin kontakteja. Hmmmm....ne menee hyvin, jos maassa on pieni nakin pala. Mutta kyllä siellä taustalla on vielä hirmunen epävarmuus, jos tulee yksikin epäonnistuminen, niin heti menee epävarmaksi.... Tarvii hirmusti toistoja, että saa uskoa omana tekemiseensä.

Otin pokkarilla videot puomista ja A:sta

Fix teki myös ihmisnuolireeniä, sillä kun jarru ei meinaa löytyä ihan helposti...

Kippe pääsi piiiiitkästä aikaa vähän esteille hötsäämää. Se meni ihan matalilla vauvaesteillä, lähinnä välistävetoharkkoja, takaakiertoa sekä hyppysarjaa, että saatii vähän keskittymää hyppytekniikkaa ja ylipäätään siihen hyppäämiseen. Melkein tippa linssissä sai kattoa, kun likalla oli intoa aivan hirveesti ja se olikin innosta pinkeenä kun ilmapallo! ...ja toisaalta sitten harmitti taas aivan hirmusti, kun siitä ei nyt tulekaan agikoiraa. Vauhtia riittäisi... Toisaalta eihän se koira tiedä treenataanko tosissaan vai ei, varmasit se on aina yhtä onnellinen kun pääsee joskus satunnaisesti vähän esteille.

Saatiin me helposti tunti kulumaan kaksistaankin ja silti tuntu ettei mitenkää liikaa ehtiny tekemään. Startattiin hallin pihasta joskus kympin jälkeen. Siinä pikkusen ajettua huomattiin että kappas, Kirsikasta on eturengas puhki... ... Oli sitten himppusen x-tremeä vaihtaa vararengasta (joka sekin oli vähän puolityhjä) siellä pimeessä lumituiskussa keskellä ei mitään... Mietin, että jos olisin yksin ollu olis varmaan ollu itku kurkussa, hih. Pasilta kävi renkaan vaihto onneksi tosi näppärästi ja nopeesti, joten päästiin loppujen lopuksi takasin kotii. Mutta on se kumma, että meillä on kaksi autoa ja molemmat on nyt korjaamolla *huokaus* No renkaan paikkaus sentää hoituu päivässä (toivottavasti).