Viimeksi näyttävästi päivittäny viikko sitten olleet paskiksen treenit. Sen jäljeen ollaa Skippyn kanssa reenattu 3 kertaa tokoa. Se seuraaminen siis eniten työnalla. Paskis-tiistain jälkeen menin keskiviikkona Pasin mukaa Korkeavireen hallille, teemana se saakelin seuraaminen. Nyt tein niin, että muuten kävelin normaalisti, mutta käännökset, askellajin vaihdot ja stopit tositosi nopeesti. Se oikeasti auttoi, koska näin Skip joutuu olemaan hereillä ja keskittymään, koska muutan karkaan alta ja pääsen torumaan sitä.

Ihan toi yksi kerta tuon tyylistä reeniä tuntui auttavan, sillä torstai-illan ja nyt eilisen tiistain treenit meni tosi paljon paremmin aiempaan verrattuna, eli kontakti ei tipahtanu käännöksissä ehkä kertaakaan! Samaa jatkoin, eli tein nopeesti&yllättäen kaikki muutokset. Eilen treenikavereina oli Mari malipoikien kanssa Heinolassa.

Toki ollaa tehty myös jääviä, metskunoutoa kiertäen,vauhtipalkalla&liikkeenomaisesti (hitsit kuin on parantunu jo noin reenioloissa!), suoraa luoksetuloa (mihin stopit on unohtunu?!), ruutua, kaukoja, paikkamakuuta F:n tokoillessa... Sisällä eteen-&sivulletuloja jumpaten, tunnaria ja alotettu vähän EK-juttuja eli tehty tarkkuutta olkkarin karvamatolla, johon saa miniesineet hyvin piiloon tuntuu kyllä monet innokkaat jo löytäneen ihan metsästäkin sulia plänttejä, me ei olla vielä olkkarista päästy ulos... ..

Kippe on ehkä ihan pikkasen ihastunu labbis-Elinalta saatuun jalalliseen kumipalloon... Jos tietää, että SE on mukana treenirepussa, ei huoli mitää tyhmää narulelua tms. palkaksi...jee, joten nyt me vaan kera pinkin pallon piipataan joka treeneissä!

4 päivän treenitauko tuli Pönniselle, kun oltii likkojen reissussa Tahkolla. Minä&Epi käytii ihan rinteessäkin parina päivänä, joten ei se pelkkää rellestämistä ollu