...tai ei se ihan lomaa ollut kun heräilin viime viikolla kuuden tienoilla aina työhaastatteluja varten. Mutta viikonloppu oli lomailua mökillä. Ja koirille tuli oikeastaan viikon treenitauko. Tunnustan että sunnuntaina vähän touhutin Skippyä porukoiden pihalla, muuten lenkkiä vaan! :)

Eilen kotiuduttiin, mutta oli illan töissä. Pasi oli naksutellut koirille temppuja kotona, että tulisi vähän pehmeämpi lasku tähän kerrostalo kaksioon siirtymisessä viikon "maalla" olon jälkeen.

Tänään käytiin tottistelemassa ja tekemässä Skippylle viesti. FIGO tottisteli paikallaolon kisamaisesti mun ja Skippy häiriköidessä. Tosin myös Skippy teki tosi hienon paikallaolon, tosin vapautin ennen Figoa, eli lyhyemmin. Figolle myös koemainen seuruutus mun toimiessa liikkeenohjaanana. Eka satsi pienemmällä virittelyllä ja välipalkoilla (nakkia). Ok. Toka satsi parempi pidemmillä virittelyillä ja korkeammalla vietillä->parempaa. Hyvä kontakti ja keskittyminen koko ajan. Hyvä mieli jäi pääsiäisen koetta ajatellen.

SKIPPYLLE ruutua kosketuslätkällä, luoksetuloja, pari seisomista, maahanmenoa...Täpäkkänä oli.

Viesti pennelle loistavasti. Eka pätkä niin, että Skippy näki kun Pasi käveli pois. Käänsin koiran siinä vaiheessa kun Pasi katosi mutkan taakse, ei siis nähnyt mihin hävisi. Hyvin lähti ja juoksi. Takasin mulle hyvin ja kolmas pätkä Pasille hieno. Pasi oli siirtynyt edemmäs ja penne joutui itse päättelemään mihin oli kadonnut. Hyvin meni "maaliin" asti. Hieman oli kuulema menossa näkynyt epäröinti. Mielestäni hyvä että joutui vähän käyttämään sitä hernettä korvien välissä ja ratkaisemaan itse etenemisen. Matka ei ollut pitkä (200m?), mutta edistyksenä apujen poisjäänti, B-pisteen siirtyminen ja kaikilla pätkillä näköavun puuttuminen. Aika hyvin siis! :) Pennestä näki että oli kovin tyytyväinen itseensä kun lopussa sai lauman kokoon ja oltiin siihen tyytyväisiä! ;-)