Eilen hakuilemassa Katrin, Annan ja uuden tuttavuuden Miran kanssa Säyhteen risteyksen tuntumassa.

Skippylle kolme valmista. Olinpa taas etukäteen suunnitellut ottavani kolme valmista, enkä sitten pystyny enää pääsemään irti siitä, joten niillä mentiin. Vaikkakin oli ehkä turhan haastavaa Kipelle...

Ensimmäinen pisto laskeutui noin 20 metrin jälkeen jyrkkää seinämää vanhaan hiekkakuoppaan (vai mikä iso kraateri se nyt ikinä onkaan?!), siellä kuopan pohjaa eteenpäin joku 30m ja taas reunaa ylös. Siellä vähän matkaa metsään ja piilo. Ekalla lähetyksellä Kippe hieman harkitsevasti lähti painamaa kuopan reunaa alas (varmaan reunalla ajatteli että maailma looppuu tähän...). Mutta nousi liian aikaseen ylös, eli tuli tyhjä. Toisella lähetyksellä riitti usko mennä kauas kuopan pohjalla ja tarpeeksi kaukaa ylös, joten nyt löytyi piilo hienosti. (palkkana lihapullaa)

Toinen pisto ehkä näytti helpommalta, mutta olikin vaikeampi. Piilo oli ihan reippaasti syvällä ja matkalla piti alittaa voimalinjat, joidenka alus oli hakkuuaukeaa. Eli metsästä aukealle ja vielä takaisin metsään. Olisiko ollut kolmas lähetys, kun Kippe uskoi, että ON mentävä hakkuun yli ja vieläkin jatkettava syvemmälle. Mutta sitten kun päätti edetä, niin meni suoraa perille. (palkkana jotain siankylkisiivua)

Kolmas olikin sitten "normaalimpi" (siis helpompi) pisto. Kangasmetsää suoraa isolle kivelle, jonka juuressa piilo oli. Tämä ihan ok, vähän koukkasi takakautta piilolle. (palkkana sikaa ja tennispallo)

Treenien teemaksi muodostui vähän vahingossa "sinne mennää minne käsketään ja tarpeeksi syvälle". Eipä näyttänyt olevan moksiskaan, vaikka kakkosellekin jouduttiin ottamaan useampi lähetys. Eli en minä tätä mitenkään huonona treeninä pitäny, vaikka kaikki ei mennykää ekalla suoraan piiloille!!

Otetaan tänää sitten helpompi treeni.

Viimeset koissut joutuikin jo tekemään töitä pimeällä...niin se syksy vaan painaa päälle...! Oli muutenkin "pientä" sählinkiä treeneissä, kun ei ollu puhelimia ja piilonumeroita mukana, onneksi kuitenkin kaikki löysi tiensä metsästä pois!

Ai nii, Figo on nyt natsikuri-kuurilla. Oli maanantain epiksissä tehny pelleradan toisessa lähdössä. Pasi sanoi, että nyt riitti toi leikkiminen ja Figo joutui natsikuriin. No ei sitä mitenkään kaltoin kohdella! Saa vaan nyt asustella enempi portin takana ilman huomiota, remmilenkkiä (paitsi aamulenkillä oli pakko päästää irti, kun olishan se tuntunu tyhmältä kävellä metsässä koira hihnassa... ;-) ) ja sellasta perus tiukkaa kuria, ettei saa höntsäillä. Josko se pelleily loppuisi!