Raision pettymys on jo vähän laantunut, ainakaan sitä ei tuu aktiivisesti ajateltua :D Kipalta jää nyt oman seuran hakukokeet juoksujen takia väliin...sekin kyllä harmittaa. Noh, katellaan miten loppukauden käy, vieläkö päästään johonkin kokeisiin vai joko jäädää talvihuilille. Viikkoon ei olla mitään treenattu...paitsi yhet tottikset/toko Sannaa odotellessa -Koponen aika liekeissä vapaiden jälkeen. Muuten lenkkeilty vaan, mikä ei paha tietty sekään vaihteeksi.

Koska täti lepäilee, piti kaivaa setämiäs naftaliinista. Tuli luvattua Figo HPSK:n tokojoukkueeseen piirimestiksiin. Kieltämättä kisojen alusviikolla pariin otteeseen tuli olo, että mitä hittoa oon taas saanu päähäni. Ei sillä, etteikö F noita ALO:n liikkeistä osaisi, sillä on vaan paikallaolossa vinkulelu juuttunu kurkkuun...ja osaa se hienosti ryömiäkin paikkamakuussa eteenpäin ;)

Anyway, lauantaiaamulla löydettiin ittemme Nastolan Kukkasen koulun kentältä. Tuomaroimassa Ossi.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10 (pientä levottomuutta kuitenkin, vaihtoi mm. lonkalle)

Hihnaseuruu 9 (hehheh, ihan pikkusenhan se edisti :D )
Seuruu 9

IMG_9787-normal.jpg

Maahanmeno 8,5 (kaksoiskäsky sivulle nousuun)
Luoksetulo 9,5
Liikkeestä seiso 10
Hyppy 9 (kaksoiskäsky sivulle istumiseen)

IMG_9792-normal.jpg

Kokonaisvaikutus 9

yht. ALO1, 186,5p., KP

Ja koska kukaan ei onnistunut tällä kertaa olemaan pätevämpi, voitti Figo ALO-luokan (1./13)!! Aikamoinen setämiäs <3

TÄÄLLÄ vielä todistemateriaalia itelle muistoksi.

F_ALO-normal.jpg

Ja koska myös joukkueessamme Mari&Viti teki hienon ALO 1:n ja Marja&Hit ekan EVL1:sensä (mukana vahvuudessa myös Kiira&Sinna), oli meidän HPSK:n joukkue PiiriMestari!!! Wou, aika loistokasta -kiitos likat kivasta päivästä! :) Näinollen meijän veteraani sai joukkuemitalit niin agista kuin tokostakin.

joukkue-normal.jpg
Voittajien on helppo hymyillä :)
(kuvat joukkueen virallinen paparazzi Mari Ali-Raatikainen)

Wiulle tuli la&su kisojen sijaan tylsä viikonloppu -se sai perjantaina mettälenkillä jostain(?) syvän haavan taka-anturaan... :(  ...ja koska tassu teipattuna kisaaminen ei ole sallittua, niin kisat jäi väliin. Nyt sitten parannellaan se, toivottavasti paranee pian ja hyvin!!