Alotetaan viikonlopun kohokohdilla. Pasi&Figo oli Mkkelissa kisaamassa lauantaina ja sunnuntaina. Tainnut talven aikana palaset loksahtaa paremmin paikoilleen, vaikka treenejä on ollutkin tooosi vähän (1krt/vko tai vähemmän).

Launtaina ekalta radalta 0-voitto (1./30) ja toisesta lähdöstä 0-tulos ja sij. 2./30.

Sunnuntaina ekalta radalta 5 (keppien sisäänmenosta) sij. 6./30 ja toisesta 0-voitto ja siirto II-luokkaan!!!! Cool

1240205926_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Voittajan on helppo hymyillä! :))

Olin sunnuntaina Skippyn kanssa huoltojoukoissa ja kuvasinkin molemmat radat. Pasi tosin sanoi, ettei ole julkaisukelpoista materiaalia, kun eivät olleet mitään nättejä ratoja. Ekalla radalla on aika paljon Pasin omia ohjausmokia ja Figolla on vähän omat reitit mielessä. Keppien sisäänmenonkin olisi ehtinyt korjaamaan paremmaksi, että olisi voinu saada nollat tästäkin...Menee mutkat vähän pitkiksi ja putkien jälkeen on suunta vähän hukassa! :) Eli paaaaljon korjattavaa, mutta aika oli silti luokan nopeimpia ja 5-tuloksella nollien jälkeen sija 6.(Video täällä)

Toinen rata vähän parempi. Kontaktit tässä(kin) aika tarkan hitaasti ja vikassa putkessa Figo touhusi jotakin. Pasi ajatteli antaa ekasta radasta viisastuneena äänimerkin, että missä suunnassa itse on. Taisikin Figo reagoida vähän liian paljon,  ja olisiko sitten pysähtynyt putkessa tms.(?!). Mutta kaikista pikkukämmeistä huolimatta 0-voitto!! (Video täällä)

1240205919_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Reissaajat kisapaikalla (näyttääpä Figo pieneltä :) )

Nyt sitten kakkosissa ensi lauantaina Hämeenlinnassa! Hymy

Lauantaina en ollut mukana, kun jäätiin Skippyn kanssa Heinolaan kevään ekoihin hakutreeneihin. Tai ekoihin kunnon etsintä treeneihin. Skippylle 5 ukkoa. Alueen vasemmalta puoleta kävi tosi kova tuuli, joten oli helppo puoli, kun haju kantautui keskilinjalle asti. Tänne eka ilman apuja -> suoraan piilolle. 2. hajun haulla (kun oli sinne myötätuulen puolelle). Tämä hieno. 3. vastatuuleen ilman apuja, hieno. 4. myötätuuleen ilman apuja -super! 5. myötätuuleen hienosti. Kaikkinensa siis upea etsintäkauden avaus! Nyt kohtapuoleen tyhjiä mukaan...?!

Haun jälkeen likkojen kanssa vielä tokoilemaan ravikille (vanha ravirata, jossa meidän seuran kenttä on), jonka pohja olikin jo yllättävän hyvässä kunnossa (-> pääsee tänne jo agilityakin). Skippy teki ainakin hienon paikallaolon :) Sitten tehtiin häiriötreeniä, Taija&Tanja oli "liikkureina" ja höpisi kaikkia käskyjä ym. Skippy paineistuu tästä kovin. Eli tein tosi lyhyitä pätkiä nopeilla palkkauksilla, että sain onnistumisia. Nyt vaan paljon treeniä liikkurin kanssa, kun kahdestaa tehdessä seuraa nii-in hyvin, joten sitä ei niin tartte "jauhaa". Tämä treenien "päähuomio". Muuten tein itekseen I-M-I -kakeja, luoksetuloja läpijuoksuina, seuraamisia (erityisesti palkkaa liikkeestä pysähtymisistä, kun nämäkin tuppaa unohtumaan paineen alla) ym. pientä kivaa.

Sunnuntaina Kippe oli seuraneitinä Mikkelissä. Ja olikin ihana oma ittensä taas! :) Tein tokoa hiekkakentällä agiradan vieressä. Ei reagoinut mihinkään ulkopuoliseen häiriöön, ja piti hauskaa mun kanssa. Tehtiin merkkien kanssa luoksetuloja läpijuoksuina, palkkausta taas liikkeestä pysähtymisistä, noutoa viettiä nostaen.... Lisäksi Pasi (ja minäkin vähän) teki Kipen kanssa hyppytreeniä lämppäriesteillä, Skippy oli niii-in intopinkeenä! Nauru

Alkuyö kotona olikin vähän ikävämpi taas. Skippyä pelotti ihan hirmusti kun tuuli ujelsi & vihelsi ulkona... Tuli ihan muhun kiinni ja läähätti siinä... Oli lopulta pakko laittaa se keittiöön portin taakse, kun ei meijän nukkumisesta tullut mitään. Oli sitten taas aamuyöllä pissannut omalle patjalleen. Ja aamulla ällötti tulla lenkiltä kotiin, jos se pelottava tuuli taas ulisee sisällä... Joten ei ollut paras mahdollinen fiilis jättää koiria yksin päiväksi (Pasin piti aamulla lähteä Kuopioon ja mun tietty töihin). Koitin laittaa keittiöstä turvallisen -ikkunat ja verhot kiinni, paljon etsintä touhua jne. Jäikin sinne puuhastelemaan kun lähdettiin.