Kisakokemusta kertyy pikku hiljaa, nyt oli vuorossa piirinmestaruus TOKO Heinolassa;

7.9 Heinola, tuomari Harri Laisi

1889357.jpg
(Kuva Taija Koskenkorva)

TULOS ALO 1, 169p.

Pisteet osa-alueittain seli...selostuksineen:

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS 10: tässä ei kummempia, istui rauhassa sivulla koko ajan.

PAIKALLAOLO 10: oli hyvä. Napitti mua koko ajan.

SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ 10: tämä vielä meni niinkuin Skippy nyt treeneissäkin tekee&osaa, ja ihan ansaitusti kymppi tästä, olin itekin tyytyväinen.

SEURAAMINEN VAPAANA 7: tässä sitten pakka taas levisi ja Kippe oli vähän sitä mieltä, että ei voi tulla 2 metriä lähemmäs mua, kun tilanteessa on jotakin mätää?! (mun jännitys, palkkaamattomuus..?)

1889349.jpg

1889351.jpg

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO 7: jouduin antamaan tupla käskyn, kun ekan (taas) istui. Nousi ylös sivullekin vasta tokalla....Tätä tavallaan osasin odottaa viime kisojen perusteella, vaikka nyt kun oltiin tätä treenailtu pitkin edeltävää viikkoa meni poikkeuksetta hyvin...eli tässä(kin) hyvin näkyy, että vaikka treeneissä kulkee, niin kisatilanteessa ei.

1889352.jpg

LUOKSETULO 8: istui hieman vinoon eteen (kuten kuvasta näkyy) ja sivulle siirtyminen jäi vähän vajaaksi.

1889354.jpg

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN 8: valmistelevan osuuden seuraaminen (mikä seuraaminen?!) ihan karseeta...mutta jäi nätisti seisomaan.

HYPPY 9: hahaa, viime päivien tokohyppyjen paukutus tuotti tulosta! :) Liikkui vähän kun palasin vierelle (tätä ei oikeen ehdittykään treenaamaan), muuten ok!

KOKONAISVAIKUTUS 9: tuomari sanoi, että yhteistyö meillä pelaa, siitä ei pääse mihinkään. Ihmetteli mitä tapahtui hienon hihnassa seuraamisen jälkeen, kun toinen seuraaminen olikin loppua kohden vähemmän hienoa...! ;-)

Nyt täytyy vaan treeneissä enemmän korostaa omaa "jäykkyyttään" ja pidetää palkkaus välejä välillä pidemmiksi (useampi liike putkeen->palkka). Kun mietin, niin palkkaan treenatessa aina tosi tiheään, eli jokaisen liikkeen jälkeen. Ja tietty vaan hankkia sitä kisakokemusta meille molemmille noviiseille! :)

1889347.jpg
Kippe juttelee mun isi kanssa, joka oli kattomassa kisoja :)
(Kaikki tokokuvat Jonna Löytynoja, Suuri kiitos kuvista!)

Viikonloppuna oli aika mukava syyssää, ja ehdittiin vähän metsälenkkeilemäänkin (hirvikäspästen armoilla...). Nii, ja rakennettiin (Pasi rakensi..) mökille agility keinu! :) Figo tykkää siitä hurjasti, sai heti testata. Kohta on kontaktit hallussa! ;-)