Ja niin on taas noustu ylös kuopasta, liiskattu leuka tiivisti kohti rintaa ja suunnattaan kohti uusia pettymyksiä! :)

Kipan kanssa on lauantaisen kisan jälkeen treenattu joka päivä jotakin pientä. Nostettu vaan fiilistä ja itsetuntoa, pelleilty ja leikitty temppuja –ja tässä ollaan onnistuttu oikein hyvin, sellanen tekemisen ilo ollut joka treenissä mukana! Sannan kanssa reenattiin tiistaina (Expertin parkkiksella) ja torstaina (Hurttahallilla). Itekseen kotipihassa su, ma ja ke. Pelkkiä onnistumisia haettu pieniä palasia tehden ja paljon kannustaen & palkkaillen. Ja sitä prkleen paikkaistumista (3-4min.) ja paikkamakuun alku&loppu jokaisella iltaruualla ;)

Mehän ollaan Sannan kanssa molemmat ilmottauduttu lauantaiksi Varkauteen. Eka ajattelin, että lähen vaan matkaseuraksi ja jätän Koposen kotiin. Aika nopeesti kallistuin kuitenkin ottamaan sen mukaan. Mennään tekemään maksettu reeni. Olen nyt päättänyt, mitä teen jos seuruussa esiintyy samaa koomailua ja jäätymistä. Puutun siihen niin kuin reeneissä. Jatkan hyvän pätkän, kehun ja lopetetaan kisa siihen. Pääsisin ainakin puuttumaan tohon ja korjaamaan, kun anyway sinne asti matkustan ja olen kisankin jo maksanut.

Ja eihän nyt kyse ole siitä, että veisin koiran johonkin tehtävään, mitä se ei osaisi/ mistä se ei pystyisi selviytymään. Se aivan tasantarkkaan osaa jokaisen EVL-liikkeen teknisesti, nyt vaan painitaan psyykkisten probleemosten kanssa. Mietin nyt ite tarkkaan oman toiminnan ja koitan tukea karvaista partneriani.

Mun oma kunto on edelleen mysteeri…kahdella lääkärillä oon käyny, on tutkittu ulkoisesti ja sisäisesti (verikokeiden tuloksia odotellessa), mutta ainoa tällä hetkellä löytynyt poikkeama on korkea syke ja verenpaine, joihin söin pari päivää betasalpaajaa. Edelleen on kädet puutuneet/pistelee, keskikropan iho herkkä ja kylkiluiden kohdalta puristaa satunnaisesti…jalat on jo paremmat ja on toi puristuskin helpottanut pahimmasta. Pää toivottavasti toimii normaalisti :D

PC284677-normal.jpg
maailman viisaimman koirarodun edustaja :D

Eilen Hurttiksella kuvattiin vähän taas Wiun seuraamista, koska halusin itse nähdä miltä näyttää, sellaisena kokonaiskuvana. Noiden talvivaatteiden kanssa on sellainen michelinmies-olo, että ei oel mitään käsitystä missä koira seilaa... Wiun keskittymistä vähän haittasi hallin laidalla kommentoiva Kaaos (sen kommenteista päätellen ei mennyt kovin hyvin :D ), pitäisi tehdä enempi tällaisia "toiset koirat häiriköi"-reenejä. Sanna sanoi, että mä kävelin ku rautakanki normaaliin verrattuna ja posottelin käännökset miten sattuu...kröhöm, pitäisikö kuvata useemminkin kun se näin vaikuttaa omaan tekemiseen?! Ja kuulema Wiukin oli tiistaina parempi, ehkä sekin jännitti kuvaamista ;) KLIK