Samoissa säätunnelmissa mentiin tämänkin viikko -vettä muisti sataa varmaan joka vuorokauden aikana jossain välissä... Voisikohan sitä vaan painua talviunille karhumaisesti...? Ja herätä sitten paremmissa fiiliksissä vaikka helmikuun auringon paisteeseen hankien keskelle?!

Viikolla tuli tokoiltua kolmeen otteeseen ja torstaina Pasi kävi molempien kanssa aksaamassa. Ehkä me mennää Kipen kanssa sinne Tapaninpäivän tokokisoihin -ihan kisakokemus mielessä ilman tulospaineita. Täytynee tehdä muutamat kisanomaiset treenit kyllä vielä. Nyt olen vaan hinkkaillut liike kerrallaan tiheään palkkaillen.

Pa-la koissut oli mummolassa hoidossa, kun me oltiin Järvenpäässä lapsenvahteina! Hengissä selvittii Emma 1ween kanssa koko ilta & yö! On se kyllä mahtava pikku-likka! (ne on niin kivoja kun ei oo omia...hih) ...ja Audin etulokari on nyt rypyssä, kun joku nuori poika päätti Jäkessä vaihtaa kaistaa katsomatta kunnolla meneekö siinä vieressä ketään. Joten huolto edessä jossain välissä...onneksi ei mene omista vakuutuksista!

Sunnuntaina me tytöt oltii hakumettällä ja pojat sen aikaa aksaamassa.

Alotetaas agilitystä; Pasi otti Jennin blogista MM-kisaradan, josta olivat tehneet alkupätkää. Figo oli ollu ihan super innokas ja jaksanu tehä pitkääkin treeniä. Ei ollut menny ansaputkee, oli irronnu kepeille ite A:lta asti ym. hienoa!! Vaikuttikohan sekin, että pojat oli ihan kahdestaa matkassa ja Pasi pystyi keskittymään vaan Figoon...?


Tätä rataa olivat treenanneet -tosin vain esteelle nro 13 asti.

Kipen kanssa siis hakuilemassa kera


Tanjan & Kainon

sekä


Taijan & bernien

Eli pikkuporukalla hakuiltii -ja silti ehdittiin kuvailemaakin! ;-) No oli pakko kun kerrankin oli sateesta taukoa..

Kipelle helpot treenit viimekertasen pimeän radan jälkeen - 2 haamua ja kolmas valmis. Keine probleemos. Vika valmis oli hieno 90 asteen pisto aluetta eteenpäin ja suora piilolle (kiitos sopivan tuulen).


Piti odottaa lähetyksessä että Taija ehti kaivaa kameran,
joten Kippe jo alkoi kattomaa mua että "mikä kestää?!"


"Heitä jo pallo!"


Ei kai tossa vauhdissa kamerakaan pysy kyydissä...


"Lisää, lisää, lisää...!"


"Kaiva se pallo jo sieltä varvikosta!"


Bernien meininki piiloilla on astetta rauhallisempaa
(...paitsi nuoremman Leia-bernin, joka on oikeasti mali bernin turkissa...)


Belgimäistä palkkaamista

Ai nii, tämä unohtui laittaa:

Pitäisköhän joidenkin vähän rajoittaa palkkojen kokoa, kun on maalimiehillä
hiukan hankaluuksia piilottaa palkkoja taskuihin ;-D