Treenilöt jatkuu. Tänään oli vuorossa ihka oma raapustus. Pimeyden ja koirien suuren määrän vuoksi ei ehditty ottaa kuin yksi kierros per koira. Rata:

Ajattelin, että radan alku olisi meille vaikea johtuen houkutusesteistä, mutta niisto-sokkari 2:lle ja sylivekki 3:lle toimi oikein hyvin. 6-7 väliin halusin kokeille flippiä ja se toimi hyvin. Tosin eka kerralla vähän liioittelin ohivientiä turhaan. 8-10 kohtaan ehkä paras oli takaakierto-valssi 8:lle ja takanaleikkaus 9:lle. Ei päällejuoksukaan paha ollut, mutta joku siinä tuntui kököltä. 16:sta viennin otin molemmin puolin muuria, ok kummin vaan. Pussista renkaalle saatto vaati kunnolla juoksuaskelia, sillä pussin jälkeen koirat tarttuivat herkästi ohjaajaan.  22 putki osoitti meillä aika selkästi 17:sta jonne Figo pomppi. En sitten jaksanut jäädä sitä hinkkaamaan.

Wiu otti pelkkää pussia. Pussi oli erilainen kuin kahdella ensimmäisellä kerralla, joten alkuun lelu pussissa ja pussi hieman raollaan. Viimeiset vedot juostiinkin sitten jo kilpaa pussille ja Wiu oikein suhahti pussiin, jee.

Piirinmestikset jäävät tosiaan väliin. Kaverilla on häät eikä kehtaa jättää väliin. Elättelin vielä toiveita osallistumisesta, mutta järjestys on kuulemma todennäköisesti mini, medi, maksi ja mestaruus ratkotaan vasta viimeisissä lähdöissä. Vielä kun joustoa ei löytynyt maksujärjestelyissä, niin ajattelin että olkoot. Harmi kun Fidelius on ollut nyt niin iskussa, että olisi ihka oikeasti voitu lähteä kamppailemaan jopa voitosta.