Maanantaina käytiin agilityn epiksissä Asikkalan maneesilla. Figo meni I- ja II/III-luokan radat.

+ tekemisen meininki, hyvä draivi
+ kontaktit superit molemmilla radoilla (A ja puomi)
+ kepit meni hyvin (mm. 90 asteen avokulma!)
+ Figo oli irtoava ja innoissaan

- mutkat meinasi edelleen välillä vähän venähtää

I-luokan radalta 5 kun yksi rima tippui ja II/III-luokasta HYL. Mutta oikein hyvä HYLky rata. Putken jälkeen meni hyppy pitkäksi ja seuraava hyppy sitten väärältä puolelta, muuten tosi passeli rata pojilta! 

Skippy oli mukana tällä kertaan vaan tokoilemassa -> kohti BH:ta! Olin tosi tyytyväinen likkaan (mm. kaikki liikkestä istumiset onnistui!)!

Tiistaina hakua Elinan porukan kanssa. Figo oli mukana vaan tallaajakoirana Megin kanssa, miten vaativa osa, heh.

Skippy otti neljä pistoa/ukkoa. Kolme ekaa valmiina, viimenen näistä tosi bra, kuin viivottimella suoraan piilolle. Kaksi ekaa ihan ok, ekasta meni vähän yli ennen kuin sai hajun (tuuli niin) ja toisella lähetin vähän liian aikasee, eli joutui kääntämää eteenpäin.

Neljäs haamuna. Oli liikaa vauhtia ja pyyhälsi piilosta kauas ohi...ja sitten kääntyi taaksepäin...Eli uusi lähetys ja nyt suoraa piilolle.

Tänää treeneissä sitten ei haamuja. Vaikka hajunhaku jollekin ja muut valmiina, valmiit kun on nyt menny ihan kivasti. No ainakaan irtoavuutta ja intoa ei nyt puutu! *sitä saa mitä tilaa*

Kotipihassa vielä keppejä molemmille. Hyvin mäni. Pihan pikku muksuja saapui siihen yleisöksi ihastelemaan "kun teillä on niin hyvin koulutettuja koiria"!  Skippyä olisivat tulleet rahnuttamaan, mutta sehän pelkää lapsia. No Pasi meni ehdottamaan, että anna pallo muksuille, että saavat vähän leikkimällä tutustua Kippeen tai Kippe lapsiin...Noh, tästähän mukulalauma oikein villiintyi -ai että niillä oli kivaa kun Kippe loikki ja hyppi tennaria kiinni!! Kauhea naurun rätkätys. Kippe haki kaikkien treenien jälkeen vielä varmasti kolmekymmentä kertaa palloa, kun kaikki (ehkä kymmenen lasta) halusivat vuorollaan heittää sille (useamman kerran...). Sitten oli pakko pistää peli poikki. ...ja kun action loppui, lysähti Kippe ihan piipussa juomaan kupilleen. Sitten jäähdyttelevä iltalenkki vielä.