Koko lauman voimin toivotamme kaikille blogiimme eksyville sekä ihanille treenikamuille...

PIENI_joulukortti.jpg

Vaikkakin joulukuun säät eivät ole (kuin satunnaisesti) olleet kovin jouluisia, niin silti pitkästä aikaa on ollut hieman joulufiilistäkin. Kaikki lahjat hommasin&paketoin ennätysajoissa, joulusiivouskin tuli tehtyä lauantaina ja kuusikin pääsi sisään. Nyt vaan loman alkua odotellen :)

20141220_210053.jpg

20141213_085613.jpg
Saadaan ehkä valkoinen joulu <3 Tämä kuva on otettu 13.12.

Vähän tunnelmaa latistava asia on ollut tuo meidän hiukkaskiihdytin... Wiun oikea takajalka alkoi kuin alkoikin temppuilemaan enemmänkin. Vaikkei Karoliina siitä edellisellä hoitokerralla mitään mainittavaa löytänytkään, niin ei se nyt kunnossa ole. Hoidon jälkeisenä lauantaina (13.12.) oli aikas rankatkin agilitytreenit, kun oltiin Pasin kanssa kahdestaan hallilla ja perään vielä sunnuntaina hakutreenit lumisessa metsässä. Ei oireillut mitenkään näiden jälkeen. Mutta sitten viime tiistaina (16.12.) agilitytreenien jälkeen oikea takanen oli ihan puujalka ja ontui oikeinkin selkeästi.

Voihan harmi :( Kovin pitkään ei neiti kunnossa ollut. Toivotaan ettei ole mikään revähdyksen kaltainen isompi lihasvamma, ei olisi kiva olla taas 3kk saikulla. Nyt sitten kuitenkin levossa ja itsemääräämällämme viikon Rimadyl-kuurilla, näin ensiapuna. Nyt vajaa viikko treeneistä vihdoin alkaa liikkumaan kohtuu puhtaasti. Peukut (taas) pystyssä...  29.pvä molemmat likat pääsee Karoliinalle.

Ai juu, Wiullahan alkoi juoksutkin 14.12. Figo kestää kyllä hämmentävän hyvin juoksuisen nartun. Vaikka eihän se nyt varmasti kovin kivaa ole. Pointsit tästä F:lle!

Koponen on aika, noh, Koponen. Lumisilla pelloilla juostuaan könkkää takapäätään, mutta se nyt on jo muodostunut sille "ominaisuudeksi". Vaikka on se entiseen verrattuna asteen huonompi mun mielestä, ei esim. käytännössä ollenkaan venyttele takapäätää (mitä Wiu tekee nytkin vaikka koipi on "poissa pelistä"). Mieleltään se on kyllä ollut ihan käsittämättömän (ja rasittavankin) energinen... <3

20141220_205455.jpg
Rentouttavaa lomaa itsekullekin!