Viikonloppu sisälsi lenkkiä auringossa, mukavassa seurassa. Epin kanssa käytii Heinolassa hölkkäilemässä (pääsi jo metsään/ purtsillekin, kun ei juurikaan ollut lunta!) ja Sannan&koirien kanssa Tiirismaan mäkimaastossa käppäilemässä. Figokin pääsi mukaan kunnon kävelylle!! Se on nyt muutamia pidempiä metsä-/peltolenkkejä käynyt ja hyvin on ranne kestänyt ts. ei ole ärtynyt pahemmaksi. Tänään torstainahan siltä loppuukin lääke-&lepokuuri. Pitää kuitenkin todella maltilla lisätä liikuntaa, kun ei se ranne vielä ihan normaali terve kuitenkaan ole. Eli ei siis mitään juoksulenkkejä vielä aikoihin ;)

aamulenkilla-normal.jpg
Nyt on ihan parhaat aamulenkkikelit; pikkupakkasta & ihanaa aurinkoa!

Wiu oli lenkkilauantaina Vantaalla kisoissa, saldona 2xHYL ja yksi nolla (sij.3). Aika tyytyväisenä Pasi kuitenkin myhäili, että kulkee aikas makeesti! Hyllyt oli sellaisia, että ekalla agiradalla Wiu tuli keinun kontaktista läpi ja korjasi itse itsensä takaisin; kriteereistä pitää pitää kiinni vaikkei kartturi niistä lipsuisikin :D Sitä ennen&jälkeen hyvin. Hypäri oli ollu HieNo, paitsi että yhden hypyn (14.) Pasi oli ohjannut väärinpäin. Nollaradalla kunnon stoppikontaktit, joten hävisi muutaman kymmenyksen voittaneelle Pirtulle. Eli nou hätä, eiköhän se paketti viilaudu kasaan kesään mennessä!

Jos vaan onnistutaan pitämään neiti kunnossa&ehjänä… kummasti sitä osaa arvostaa terveysjuttuja, kun jotain (pientäkin) tapahtuu. Tässä lenkeillä on nyt onnellisena saanut katsella hyvin paranemaan päin olevaa senioriherraa ja Riinan käsittelyn jäljiltä taas notkean elastisesti liikkuvaa nuorta neitiä. Ja Koponenkin on Koposeksi hyvä, vaikka taas on edellisestä hoidosta (liikaa…) aikaa! <3

koponen-normal.jpg
Iloinen tätieläin <3

Sunnuntaina Hlan porukan kanssa ekat maastotreenit haussa, jeeee! Koposelle helppo etukulmat ilmaisuilla; suoraan edestä eka ja toka kunnon laatikolla. Toimi ku junan vessa :D Wiulle 5 ilmaisua, joutui ihan etsimään. Muuten toimii oikein kivasti, mutta se kerpeleen rullan luovutus on samaa räkimistä kuin Koposella. Toistan itseäni; olisiko peiliin katsomisen paikka, kun molemmat koirat osaa luovuttaa kapulat&esineet korrektisti, mutta jostain syystä (ohjaaja kenties?!) ei toimi kunnon luovutus rullailmaisussa.

hakuporukka-normal.jpg
Hakukautta korkkaamassa Mariannan, Tanja, Taijan & kameran takana heiluvan Merjan kanssa.

Mutta joo, sitten otsikon ekaa osaa; tokoa. Miehän olen vähän suunnitellut (eli ilmonnut&maksanut) Wiulle ekoja tokokisoja. Joten nyt ollaan vähän enempi keskitytty treenatessa ALO-juttuihin. Normisti kun tehään sekalaisesti paloja sieltä täältä.

Paikallaoloa varmaan eniten jankattu. Maanantai hallivuorolla ensin normaali kisamainen rivipaikkis, ok. Sitten vähän häiriöpaikkiksia koirat rivissä sekä + -muodostelmassa ja ohjaajat häiriköi. Hyvin Wiu selvisi! Sitä ei ihmisten liikehäiriöt haittaa, mutta selkeästi huomasi, että + -muodostelmassa olo oli epävarmempi (korvat heilui). Keskiviikkona vierailtiin Hlan tokoporukan treeneissä, että saatiin paikkis vieraiden koirien välissä (Maridan Rosa-aussien & Noonan bc:n). Tämä ok, lopussa vaihtoi lonkalle, mikä nyt yleensä on ei-toivottu juttu, mutta Wiun kohdalla pidän ihan positiivisena, että rentoutuu sen verran, että kääntää lonkalle. En siis ala siihen ainakaan tässä vaiheessa puuttumaan. Olen nyt kohtuu luottavainen paikkiksiin, kun ainakin treeneissä niistä hyvin selvinnyt.

Yksilöliikkeiden osalta on aika hyvä fiilis, pitäisi osata&kyetä suoriutumaan! Mitä vaanhan voi aina tapahtua, mutta ei pitäisi olla mikään liian vaikea paikka. Maanantaina tehtiin kokonaisuutena läpi, niin näki vielä hiottavat kohdat. Ti&ke vähän viilattu ja eilen toimi pikkujutut kivasti.

Skippy teki maanantain hallivuorolla PK-kaavion lyhennetyllä seuraamisella & matkoilla, kun hallissa toi tila ei oikein riitä. Sen kanssa tekeminen on kyllä aika <3 , todella tehdään yhdessä ja samassa kuplassa. No enhän mie vaadi mitään pilkkua viilaamaan, joten kait siksikin fiilis pysyy niin hyvänä ja jää hyvä mieli :D Taas oli esteet aika superit Kanki-Koposen mittapuulla (ja oikeastaan ihan normaalillakin mittapuulla)!