Skippy kävi eilen aamulla tikkien poistossa ja tassu on nyt taas kunnossa. Ihanaa! Tänään aamulenkki meni jo ilman mitään siteitä -kyllä oli mimmissä vauhtia!! Hymy Lumi vaan pöllysi kun sai vihdoin temuta Figonkin kanssa. Josko tänään jo uskaltaisi ottaa mukaa hiihtämään...? Figo onkin käyny ahkeraa hiihtämässä mun tai Pasin kanssa, huomaa kuinka pojalla ruokahalu kasvaa kun on ollut kunnon fyysistä hommaa!

Ohjatunnoudon aloitus on nyt vähän laiskan ohjaajan takia venynyt. Työn alle olen ottanut myös ruudun loppuosan ilman ruutua! ;-) Eli jätän vaan koiran seisomaan, kävelen kauemmas, "maahan", kävelen koiran ohi yms. ja mun liikkuessa "sivu".

Eilen iltalenkin jälkeen nopeat tokot tosi innokkaiden koirien kanssa! Kipelle seuraamista (hyvin!), tota ruudun loppuosa treeniä (vaatii vielä hommia), luoksetulon stoppeja (ok), I-M-I -kaket (bra!), M-S-M -kakeja läheltä, nyt jo paljon parempi. Kakeissa alkaa ymmärtämään, että jos jonnekin liikutaan niin peruttaen taaksepäin. Figo leikki mun kanssa ja ihan pikku seuraamiset ja luoksetulo (aina niin nätisti eteen istumaan tuleva Figo jopa vähän törmäsi kun tuli niin tohkeissaan Hymy )