Nyt ollaan sitten tasan viikko lomailtu Vuolenkoskella mökillä. Välillä käyty Heinolassa porukoilla. Perinteiset joulujutut; PALJON ruokaa, löhöilyä ja lahjoja! ;-)

Normaalit  "laji"treenit on nyt ollut kokonaan tauolla. Sen sijaan ollaan lenkkeilty pitkin korpia, ja koirat on saaneet juosta ja nauttia maalaiskoiran elämästä! :) Pitkiä lenkkejä joka aamu valosan aikaan ja illat sitten mökissä naatiskelua. Tehny varmasti hyvää itse kullekin. Jopa sähköjänis Skippy on tyytyväisenä nukkunut aamusin pitkään, vielä yheltätoistakaan ei ole kiire touhuilemaan, toisin kun kotona kaksiossa. Tietty eri kun saavat olla vaikka kokoajan vapaana mökin pihalla. Figo on silmin nähden nauttinu rapsutuksista ja lämpöisessä tuvassa kellimisestä -on tainnut kasvaa aikuiseksi, kun jopa sängyssä tykkää löhötä (mitä kotona ei saakaan tehdä...)!!

Eilen ja tänään otettiin sitten jo pikku tottiksetkin! Figolle liikkeestä seisomisia, seuraamista ja täyskäännöstreeniä. Skippylle pääasiassa sivulletuloa eri kulmista ja muutaman askeleen seuraamisia.

Huomenna ajateltiin äitini ja Epi-siskon +rekkujen kanssa kävellä Juustopolku Vuolenkoskelta Heinolaan, suunnilleen 15 kilsan mettäreitti. Eväät mukaan, kunhan vaan ei vettä sataisi... ..