Lauantaina 11.10  kaksi starttia agilityradalla Riihimäellä, tuomarina Anne Savioja:

A-rata: 10, sijoitus 19./43

Figo ei ollut millään hullulla rakettituulella, joten oli helppo&näppärä ohjattava. Sellainen perus siisti ja sujuva rata, kontaktit otti tosi hienosti. 10 virhettä tuli kepeiltä (miten yllättävää...). Kuitenkin reippaasti alle ihanneajan.

B-rata: 5, sijoitus 6./43

Figo oli melkeimpä tsempattava radan ajan, väsyneen oloinen muutenki -> nyt vähän lomaa ennen ensi viikonlopun kisoja!! Kuitenkin lähes 10s. ihanneajan alle. 5 virhettä tulikin tällä kertaa kiellosta-> kepit sujui virheittä, josta Pasille tuli ehkä vähän hyvänolon tunne. Joten kepeiltä putkeen ok, mutta sitten esteen ohi. Jos Figo olisi ollut yhtään sportisemmalla tuulella, olisi varmasti mennyt yli, niin läheltä meni. Mutta ei nyt, etenkin kun Pasin ohjaus ei ollut niin hyvä&selkeä tähän.

Mutta pääasia että "keppien kirous on murrettu". 5 startin nollat kaatuivat lähes täysin keppivirheisiin, nyt kuudennella radalla onnistui. Kiva, ettei pääse syntymään sellaista keppikammoa, että ne ei ikinä koskaan kisoissa onnistu. Nyt onneksi meni hyvin! :) Oltiin siitä iloisia, vaikka nolla menikin sitten ohjausmokaan.

(Lisään videot kunhan saan ne meille Annen kamerasta)

Se on pienestä kiinni!!! Mutta eiköhän kaikki vielä joskus natsaa kohilleen! ;-)

SKIPPY oli mukana seuraneitinä. Tein tottistreenit muutamaan otteseen -> nyt hyvällä draivilla, mihin olin extra tyytyväinen. Into&vauhti saatu takaisin mun ryssimisien jäljiltä.