Nyt on juhlat sitten juhlittu ja arkea mennää. Koirarintamalla pelkästään treenien merkeissä, kun kisoja ei ainakaan tammikuussa ole meillä kellään. Arkeen paluu joulun ym. jäljiltä on ollut vähän, hmmm... hidastempoista(?). Ollaan tässä tammikuussa ehkä normaalia enempi vaan löysäilty sohvalla leffoja katellen. Nooh, ehkä tää alkuvuosi on hyvää aikaa vähän hellittää, kun tietää että sitten kevät-/kesäviikonloput on suunnilleen kaikki jo nyt buukattu. Saatiin vihdoin makkarin pieni pintaremonttikin tehtyä; uutta tapettia&maalia, muuttaa kummasti ilmettä!

Talvi tuli sitten kunnon pakkasten kera. Meillä noi likat on vähän vilutassuja, mittari kun laskee -15 asteeseen, niin meinaa töppöset paleltua. Niimpä lenkit on ollu kohtuu lyhyitä, lähinnä takapeltojen ympäri kävelty. Figo-malamuuttiahan ei alle 30 pakkaset hetkauta yhtään, se onkin ainut joka ei tartte takkia ulkoillessaan... Sunnuntaina auringossa kävästiin viikon ainoa pidempi lenkki pellon&metsän ympäri, tytötkin tarkeni 1,5h, kun pitivät reipasta vauhtia yllä :)

P1195724-normal.jpg
Ei paljon palele!

P1195734-normal.jpg

P1195756-normal.jpg
Toisista vaan ei saa sieviä poseerauskuvia :D

Ollaa me treenattukin aina muutamat hallivuorot viikossa. Parina lauantaina ollaan käyty ihan oman lauman voimin hallilla; Pasi aksaa ja mä tokoilen. Nyt lauantaina tehtiin loppukevennyksenä oma tunnel cup, eli rata pelkistä putkista. Mä tein Koposen kanssa ja Pasi EW:iden. Oli ihan hurrrrrjan hauskaa!! Päästii Koposen kanssa about sekunnin päähän poikien ajasta, Wiu nyt huiteli ihan omilla sekuntiluvuillaan :D "Kisan" jälkeen Pasi vielä koutsas mua, neuvoi mitä pitäis tehä ja missä olla milloinkin. Hitsin kiva tehdä jotain ihan muuta välillä! Kivaa&haastavaa. Sopivan haastavaa tollanen putki rallatus, oikeaa aksarataa en nyt ikinä selviäisi. Koiratkin oli aika liekeissä <3

P1195674-normal.jpg
Talvi <3 ...kunhan pakkaset hiukan hellittäisi.