Pasi oli alkuviikon ihan kunnon kuumessa ja peiton alla parantelemassa. Nyt sitte to-pe työn merkeissä Pajulahden urheiluopistolla. Joten mä olen hoitanut koiria oikeastaa koko viikon. Paitsi että nyt sitten puskee mullekin samaa flunssaa...koko viikon on kyllä väsyttäny normia enempi ja kurkku ollu rouhee, eikä ainakaa parempaa suuntaa mene...

F sai ansaittua lomaa aksasta -ei se sitä ite varmaan olis halunnu, mutta tekee ehkä ihan hyvää kropalle. Ollaa joka päivä lenkkeilty kunnolla niin, että on saanu jolkotella vapaana. Sunnuntai oli paras kun pääsi auringossa jäälle, olin pari tuntia koirien kanssa imemässä D-vitamiinia talviauringosta Viikolla lenkit menny tietty pimeällä ja pakkasen kiristyessä, mutta ihan kunnon lenkit tehty.

Mulla on menny töissäki pidempää ku yleensä, hommat piti saada kohtuullisesti kasaa ennen ensi viikon lomaa. Joten en edes ehtiny tiistaina Kausalan reeneihin Toinen Riikkakaan ei ollu menny ja hän ajelikin sitten illalla meille Ahtialaa. Käytii ensin jäällä lenkillä ja sitte tekemässä pikku tokot terveyskeskuksen parkkiksella.

Eilen oli Hurttahallin reenivuoro. Otin professorinki mukaa, ettei tarttenu jäädä yksin kotii. Reenasin eka Kipen ku oli vielä voimia ja hermoja jäljellä. En ollu kirjottanu reenejä ylös, ihan päässä vaa miettiny. Pitäs kyllä kirjottaa aina ylös, ku jotain oleellista unohtuu muuten... Seuruutin nyt OIlin ohjeen mukaan lelu kädessä selän takana ja palkka sinne taakse kädestä. Pääsääntösesti meni yllättävän kivasti oikealla paikalla kovin edistelemättä, kiva. Ruutua, eka niin että lelu oli siellä valmiina sitten pari ilman lelua sekä VOI että EVL asetelmasta. Nyt meni ruudut kivasti suoraan ja varmanoloisesti. Joku merkkikin niin että lelu oli merkin takana valmiina. Suora luoksetulo ja yksi läpijuoksu, ei mitää ihmeempää, hyvä vauhti. Jääviä, jopa seiso onnistu kohtuullisesti, istu ja maahan hyvin. Kaukoja vaan niin, että palkka heti ekasta noususta, kun niissä ei etene, pitkältä matkalta. Pitäs nyt ottaa kaukot työalle ja opettaa muutamat viahdot kokonaan alusta uusiksi... ... Loppuun A.n kontaktia, se oli hieno. Pönninen oli tänää tosi kivalla asenteella, oli tarkotus kiinnittää huomiota kyyläilyyn aloitus perusasnenossa, mutta sitä ei kyllä oikein tässä reenissä sitten ilmennytkään.

F tuli heti perään. Voi elämä kun kupli intoa niin ettei meinannu nahoissaan pysyä!! Me höntsäiltii seuraamista, ruutua, hyppynouto, luoksetulo, jotain jääviä....OIkeastaa F oli aika kiva ja mulla ei menny ollenkaan hermot, kun olin ottanu sen asenteen jo etukäteen, että se nyt kouhottaa alussa anyway enkä siitä kovin välitä. Oli kyllä tohkeissaan pieni mies! 

Iltalenkki ja sitte oliki mamma aiiiiika sippi -katottii Pönnisen kanssa sohvalla Dieetit vaihtoo F:n nyrsiessä tyytyväisenä luuta siinä lattialla.