Kippe siis osteopaaattikäynnin jälkeen lomaili koko viikon (paitsi että viikonlopun meno mökillä ei aina ihan sairaslomalaisen menolta näyttänyt.... ).

Figo kävi helleviikosta huolimatta aksailemassa ti ja to.

Ja sitten sunnuntaina oman seuran kisoissa. Aivan järkky sää agikisoja ajatellen, aurinkoa koko päivä aivan siniseltä taivaalta ja lämpötila varmaan +40!! Onneksi autot sai raviradan reunaan varjoon, muuten varjoa ei sitten ollutkaa koko kentällä... Me kisojen työntelijät oltii aikasta läkähtyneitä, kun tönötettiin siellä saunassa koko päivän ja välillä roudailtiin esteitä ees´taas´ (tuli 9 eri radan rakennusta).

Mutta kisastarasta huolehdittiin hyvin -auto varjossa luukut auki, kylmää vettä sekä kupissa että letkusta suoraan koiran päälle!   Ja suoritusten jälkeen porukat haki molemmat koissut mummolaan, ettei tarttenu autossa koko päivää olla... Figon vauhtiin helle ei vaikuttanut -kaikki kolme rataa samalla vauhdilla alusta loppuun. Maxit olikin heti aamusta (10-12), iltapäivällä näytti helle vaikuttavan tosi moneenkin medi-mini koirakkoon...

Saldona tällä kertaa 3 x HYL. Nyt voidaan laittaa hyllyt kartturin piikkiin... Ekalla radalla varmisteli keppejä, jolloin vahingossa ohjasi Figon hyppäämään pituuden väärin päin... Toisella radalla koitti tiukkaa kurvia kakkos esteelle, mutta Figo luki ohjauksen takaakierroksi (Pasi oli 1. ja 2. esteen välissä), aivan takaakierto-ohjaukselta näyttikin. Ja kolmannella radalla Figo jätti yhden hypyn väliin ja sujahti putkeen. Tämäkin Pasin piikkiin, kun lähti ennakoimaan hitusen liian ajoissa, eikä antanut hyppykäskyä. Joten Figo aika viime tingassa muutti suuntaa Pasin liikkeen mukaan... Muuten olisi olleet puhtaita ratoja yhtä rimaa lukuunottamatta!

Kaikkinensa tulostasosta huolimatta jäi kiva fiilis kisoista pitkän tauon jälkeen. Figo teki nyt kivasti yhteistyötä Pasin kanssa ja luki ohjauksia hyvin (hyllyissäkin se teki juuri niinkuin kartturi näytti). Kaikilla radoilla ne vaikeimmat ansakohdat&"perinteiset hyllypaikat" onnistui hienosti ja hyllyt tulikin sellaisista kohdista, mistä niitä ei todella olisi odottanut. Figo kävi taas hurjilla kierorksilla ja tuli aina radalle haukkuulinan säestämänä...mutta tästä huolimatta pysyi hanskassa!!

Hyvältä näytti jatkoa ajatellen, kunhan saadaan kartturikin kisamoodiin!

Kaikki kuvat Mari Ali-Raatikainen, kiitos Marille UPEISTA kuvista!!