Skippy täytti tiistaina 7 vuotta ja Figo tänään torstaina 9 vuotta!

Kasasin Youtuben maailman avuttomimmalla videoeditorilla vähän Figon vanhoja kuvia yhteen KLIK :D

Koiria parhaassa iässä. Tai no F jo ehkä hiukan lipsahtanut senioriksi (muttä ikähän on vaan numeroita!) :) Tätieläin on elämänsä vedossa. Ja jo melkein huolestuneena olen laskenut montako PK-kautta meillä on vielä jäljellä yms. Eipä Figostakaan vuosia huomaa muuta kun harmaasta parrasta -vauhdissa ja asenteessa ei muutoksia :D silloin kun tehdään, kotosalla nuo toki on jo rauhallisia aikuisia.

Synttäriviikon kunniaksi seniorit on saanut kivaa puuhaa. Maanantaina jätettiin Wiu kotiin ja lähdettiin nelistään viestimetsään (ja tietenkin mökille uimaan!!)! Milloin lie viimeksi viestiä tehtykään?! Se on ihan Pasin lempparilaji PK-puolella, mutta rajallisen vapaa-ajan takia ollut mahdotonta harrastaa…

Kemija%CC%88rvi%202010%20147-normal.jpg
Silloin kun viestiä tuli treenailtua enemmänkin...
Kuva Outi Toni, Kemijärveltä 2010

Juoksutettiin 4 pätkää seuraavasti (kumpi juoksi eka):
B-A n. 200m (F – Skippy)
A-C n. 250m (Skippy – F)
C-A se n. 250m (Skippy – F)
A-D n. 350m (Skippy – F)
Yhteensä n. 1050m

Se meni kyllä aivan yllättävän hyvin!! Toki odotusajat oli lyhyet ja maasto helppoa polun pohjaan, mutta kuitenkin ihan hyvin noin kylmiltään! Jotenkin innostu(tti)in niin, että aloin jo miettimään, että olishan sen se aika päheetä saada koulari jokaisesta kansallisesta PK-lajista (haku, jälki, EK ja viesti)… mutta ei siitä nyt sen enempää ;)

Tiistaina seniorit mukaan ja Sannan kanssa tokoilemaan ja lenkkeilemään Pyhikselle. Tokoa(!) tehtii kimpassa myös lauantai-illalla piiiitkän tauon jälkeen. Todettakoon vaikka, että kyllä Koponen liikkeet muisti, mutta sellai ”ihan pikkusen” olisi hienosäädettävää :D F on tehny lähinnä AVO-liikkeitä, JOS vaikka käväisisi seuran elokuisessa kisassa sen kanssa…

IMG_6661-normal.jpg
Kuvitetaan tätä nyt vanhoilla kuvilla synttäreiden kunniaksi :) Koposen kanssa toko SM:ssa 2013 <3
Kuva Mari Ali-Raatikainen

Keskiviikkona sitten hakumettään samaisen sankarikaksikon kera. Figolle suunnilleen alokkaan 100m rata kahdella ukolla. Äijän intoa ei voi sanoin kuvaillakaan. Alokkaan (ja avoimenkin) kokeeseen voisi maaston puolesta edelleen mennä vaikka saman tien…!

20140716_185331-normal.jpg
Tyytyväinen&onnellinen koira treenin jälkeen <3

Koposelle tyhjä - (palkaton umppari) löytö - löytö (superpalkalla), eli samaa lyhyttä itsevarmuustreeniä edelleen. Ja myös sitä, että koemaisen löydön jälkeen voi todella heti löytyä uusi ukko, jolla superpalkat! Kun kokeessa tuppaa ajattelemaan, että ei sieltä heti seuraavalla pistolla ketään uudestaan löydy, kun on pitkä rata edessä. Nyt ollaan aina treeneissäkin otettu ilmottautuminen, että olisi samat ruutinit niin treeneissä kuin kokeissakin.

IMG_0422-normal.jpg
Kemijärveltä 2010 tämäkin! Kuva Saara Kangasniemi

Wiun ainoa lajitreeni on tosissaan ollut agilitya. Ihan suosiolla päätin pitää kesä-heinäkuun taukoa sen kanssa, kun oli/on noita arvokisoja. On Pasi saanut ihan rauhassa sitten aikatauluttaa viimeistelynsä yms. Kaksikko kävi mm. Turussa EO-joukkueen treenipäivässä ja Helsingissä Oreniuksen hallilla treenailemassa joukkueen kanssa. Lapin reissun jälkeen neiti kävi myös Riinan tsekattavana, jotain oli ollu rintarangassa. Tarkoituksella nyt tässä kevä-kesällä tiheämpää hoidettu, kun haluttu varmistaa, että fysiikka pysyy kunnossa.

Wiu on ihan naku kun on pudottanu kaiken karvan. Pasi oli punninnut sen el.lääkärillä EU-passia hakiessaan; 16,3kg. Meidän muistin mukaan se on aiemmin painanut melkein 18kg?! Onkin kyllä nyt ihan hoikassa kunnossa.