Nyt on "virallisesti" avattu myös meidän Heinola hakuporukan kausi! Muutoin sateiselle viikolle sattui onneksi yksi kuiva päivä, ja se oli juuri se lauantai kun me rymyttiin 5 tuntia metsässä :)

Oltii Vuolenkosken hiekkakuopilla. Ekana haku kaikille, välissä kaffepaussi ja sitten esineet. Vaan Wiu pääsi mukaan, koska Taija oli just tullut kuumeeseen, joten Koposella sitten jäi haut väliin...

20150418_165701_resized.jpg
Kotona odottamassa metsästä kotiutujia...

Wiulle haussa 6 pistoa; löytö (ilmaisulla) - löytö (ilmaisulla) - tyhjä - löytö (ilmaisulla) - tyhjä - löytö (ääniapu, suorapalkka). Pistot oli nyt kaikkinensa hyviä ja kaksi ekaa ilmaisuakin. Kolmannella tuli joku aivopieru/ ajatuskatko; pudotti rullan kesken matkan ja pysähtyi miettimään. Meinasi palata piilolle, mutta huikkasin että tuo!, koska en ollut antanut maalimiehelle vararullaa. Tuo käskyllä sitten etsi ja toi sen pudottamansa rullan. Vikalle otettiin ääniapu ihan vaan kivaksi lopetukseksi.

kaudenavaus.jpg
Palkkaa palkkaa tänne ja heti!

kaudenavaus2.jpg
Tankkaustauko (Taija&Riikka oli kipeänä, joten puuttuvat tästäkin)

Esineet taas niin, että näytettiin ekan pudotus ja sitten 2 valmista. 2 ekaa nousi nopeasti, kolmas vasta olisko ollu kolmannella lähetyksellä. Nyt tosin ei ollut sitä ongelmaa, että olisi tarttunut tallauksiin vaan porhalsi suoraan jonnekin 100 metriin... Hyvin reagoi kyllä hajuun sitten kun meni oikealta puolelta esinettä (oli aika tuulista). Siihen olin tyytyväinen, että aina yhtä reippaasti lähti vaikka vaatikin pari "tyhjää" lähetystä!

Sitten kotiin viemään koirat ja hakemaan vähän puhdasta vaihtovaatetta. Palkinnoksi mettäilystä ja hyvistä treeneistä Tanjalle saunomaan ja herkuttelemaan tortilloilla. Myös saikkulaiset tuli tuohon "siistiin sisäosuuteen", joten kaikki paikalla ja lisäksi Marja toi Hitin HK1 kakunkin :P Olipa mukava päivä&ilta!

Maanantaina Wiu pääsi taas hakuilemaan, tällä kertaa kaiman&Elinan kanssa Haramaantielle. Nyt otettiin vaihteeksi helpompi treeni, kun kauden kaikki kolme ekaa mettätreeniä on sisältänyt tyhjiä ja uutuutena noi ilmaisut. Eli löytö (ääniapu, ilmaisu) - löytö (suorapalkka) - löytö (suorapalkka). Ei suurempaa, kakkoselle meni aika siksakkia, mutta ei tullut kutsusta takaisinkaan, koska oli jo saanut hajun. Kivat nopeat (kauden ekat) arki-iltatreenit!