Tuleepa nyt vkonloppupainotteisia päivityksiä, vaikka oikeassa elämässähän se arki on se isoin osuus. Arkena nyt pyörii treenit säännöllisen epäsäännöllisesti, eikä oikeastaan mitään mullistavaa treenirintamalla.

Wiuska piti aksavapaan vkonlopun, tai oikeammin itse asiassa koko viikon! Torstaina oli Riinalla hoitokerta, ei isompia juttuja, lähinnä tuli tsekattua SM-kisoja varten ja hoidettua perusjumit pois.

Maanantaina kivat treenit paikkamakuineen Hlassa ravikilla, keskiviikkona ihan hurjan hyvin onnistuneet tokotreenit kotipihassa ja perjantaina viimeistelyt Sannan liikkuroimana. Hyvillä mielin sunnuntaisiin Heinolan tokokisoihin. Oman seuran kisat, mutta vieraalla kentällä. Tuomarina Salme Mujunen.

Paikkamakuu 10: Pasi oli turvamiehenä mukana, mutta meille sattui hurjan hyvä ryhmä ja kaikki makoilivat rauhallisina. Wiu tuntui kivalta, kuulolla mutta rentona. Vähän temputtelin siinä kehässä arvostelua odotellessa.

wiu1-normal.jpg

IMG_3429-normal.jpg
Varma paikkisryhmä osui meille! :)
Kuva Mari Ali-Raatikainen

Seuraaminen 9: oli itse asiassa Wiun seuruuksi aikas kiva! Kontakti pysyi aivan koko ajan.

wiu4-normal.jpg

Liik. maahan 7,5: tuplakäsky ylös sivulle nousuun, muuten kivasti.

Luoksetulo 7,5: tästä mie en ihan tiiä, mistä meni pisteitä, kun ite ihan tykkäsin. Eihän se nyt mikään lukkojarrustoppi ole, mutta kaikkinensa ihan siisti suoritus.

wiu10-normal.jpg

Liik.seiso 9,5: …vaikka olin näkevinäni, että olisi steppaillut kun kävelin ohi?!

Nouto 9,5: …valuihan se siitä heitossa kyyryyn, mutta muuten ok.

IMG_3722-normal.jpg
Palautukseen jarrutus!
kuva Mari Ali-Raatikainen

Kaukot 7,5: näissä vähän vilkuili & jähmistyi, molempiin istumisiin tuplakäskyt ja vajaa PA lopussa.

Hyppy 5: siis aksakoira ei nyt yhtään voinut tajuta, että SAMA este hypätään eestaas… Menohyppy, istu (jonka seisoi) ja sitten sanoin hyppy enkä tänne (mun moka), jolloin lähti jonnekin horisonttiin etsimään sitä toista hyppyä :D Wiu, tänne! Ja koira palautui hypyn kautta sivulle :D

wiu19-normal.jpg

Yhteensä 166p., AVO1, sijoitus 3./11. Huonoille ei hävitty, kun Christa voitti ;)

Räkänen ykkönenhän se oli pisteiden valossa, mutta tyytyväinen olen suoritukseen! Ollaan hirmu vähän tehty kokonaisuuksia, mikä tietenkin näkyy. Virheet oli ihan ennakoitavia virheitä, eli Wiu suoriutui ihan tasonsa mukaisesti. Eniten olen tyytyväinen kokonaisuuteen siinä mielessä, että oltiin yhdessä kehässä, Wiu oli avoin ja kohtuullisen rento. Tuntui vastaavan kehuihin ja mun höpötyksiin :) Oli kivaa eikä ollenkaan sellainen nyt-äkkiä-ohi-ja-pois-kehästä –fiilis!

wiu5-normal.jpg
Kuvat Riikka Karplund -valtavan suuret kiitokset!!!