Ihan vapaa viikonloppu tiedossa. Lauantaiaamulla Skippyn&Wiun kansas Vierumäelle lenkille, saatiin isi&Epi seuraksi. Pojat jäi kotiin tai oikeammin lähtivät iltapäivällä kisareissulle Hyvinkäälle. Koitin ottaa Wiusta suunnilleen 7kk kuvia, ei oikein tullut mitää, kun oli niin harmaa päivä ja vikkelä kuvattava...


isin kamerasta löytyi kuva pikku-Wiuhustiinasta <3


...tältä se näyttää nyt :D

Käpsittiin parin tunnin lenkki ja pidettiin välillä kaffepaussikin.


maistuis vissiin pulla Kipellekin...


Wiu sekunnin paikallaan, kun käsketään...

Figolle Hyvinkäältä triplahylly eli vähintään-nolla-per-kisat-putki katkesi. Meno oli tosi hyvää ainakin radoilla 1 ja 3. 1 radalla nolla kosahti radan loppuvaiheilla, kun leikkaus hieman levisi ja Figo ajautui seuraavan esteen väärälle puolelle. Olisi pitänyt luottaa vaistoon ja tehdä valssi. 2 ja 3 radoilla oli tosi ilkeät "pommikohdat", suoran putken jälkeen putken suu syötillä . Figo tarttui niihin molemmilla kerroilla. Kokonaisuutena pitää olla tyytyväinen, sillä monia hyviä juttuja tapahtui ratojen varrella ja ilme Figolla oli pirteä.

Wiun kanssa on nyt käyty lävitse oikeastaan tarpeelliset ohjaustekniikat ja mietin, että jos siirtyisi este-erotteluihin ja vahvistaisi suullisia estekäskyjä, jottei jäädä paikoilleen. Kontaktien päätyä on ruvettu muun ohella vahvistamaan. Wiu on huippunopea oppimaan.