Torstai oli FIGOlla AGILITY-päivä ja SKIPPY oli HAKUtreeneissä! :)

Pojat oli raviradalla agilityilemässä. Oli mennyt hyvin, taitaa alkaa yhteinen sävel löytymään kun on saanut muutaman treenin tauon jälkeen alle! Olivat menneet ihan pitkä radan missä oli ollu haastavia ohjauskohtia. Keppien aloitusta ei vielä hae vaikeammasta kulmasta, muuten oli toiminut ja hyvin lukenut Pasin ohjausta/kroppaa. Oon jo vähän kattellu loppukesästä kisoja pojille...! ;-)

Minä&Skippy suunnattiin Reuman taakse metsikköön hakuilemaan -pitkästä aikaa kun viime viikolla ei ollut hakutreenejä. Skippy on kyllä jo aikasta mainio haussa! Toki tämä on edelleen sitä pohjan luontia ja etsimisen opettelua, mutta olen tyytyväinen tähän alkuun mikä ollaan saatu yhdessä rakennettua.

Maasto oli kivaa ja helppokulkuista, vaikkakin toinen puoli nousi rinnettä/kalliota ylös, toinen tasaista. Ensimmäisen etukulman otin rinteeseen niin, että haettiin eka yhdessä haju. Tämä hyvin. Toinen etukulma suorana läheyksenä piilon ollessa noin 30 metrissä. Matkalla oli vielä hämynä pressu, jonka Kippe kävi tarkastamassa mutta jatkoi hienosti matkaa eteenpäin niin kauan kun sai ukon hajun nenäänsä. Hyvin tämä! Kolmas taas ylös rinteeseen niin, että kävelin ehkä 10 metriä kun huomasin että nenä käy siihen malliin että tietää ukon olevan siellä -takaisin keskilinjalle ja lähetys. Vähän kaartoi taaksepäin, mutta sieltä sai hajun ja piilolle. Neljäs ja viimeinen pisto oli UPEA!!! Suoraan lähetin ja eteni piikkisuoraan 50 metriin, kääntyi kuin oppikirjasta 90 asteen kulman aluetta eteenpäin ja tuli piilolle! :D Olikohan tuuria?! Mutta hieno pisto ja löytö joka tapauksessa!

Olen nyt tosi tyytyväinen siihen, että Skippy työskentelee niin rauhallisesti. Ekaa kertaa kuljetin radalla siirtymiset (piilolta keskilinjalle) vapaana, eikä ongelmia. On menossa mutta ei ryysi minnekään mun vierestä. Tulee ehkä ylikorostettua tätä, kun Figon kanssa on tässä niin epäonnistuttu omaa osaamattomuuttamme. Ja kyllä noita raketteja on muitakin näkynyt tässä lyhyen hakuharrastusuran aikana...joten on tosi mukava kun Kippe ei nyt hösötä tyhmiä vaan tekee työt keskittyneesti. Säästää tässä itteäänkin jos miettii tulevaisuuden pitkiä ratoja...Nyt on vielä löytynyt mukava ja osaava treeniryhmä, vaikka suuri kiittäminen on myös Päiviä että ollaan osattu tehä tota pohjaa kunnolla. Toivon että jatkossakaan en pahasti töppäile, on kuitenkin vielä PALJON opeteltavaa... ..Mutta kivoja nämä välionnistumisetkin! :)

Pasi vie tänään Kipen hakuilemaan, kun minä olen hääpalaverissa. Samalle alueelle menevät, joten hyvä mahis kokeilla eilisiä piiloja suorilla (ilman apuja siis) lähetyksillä.