Mitähän me ollaan taasen ehitty puuhastelemaan...Aloitetaan torstaista -Skippyn totaali lepopäivästä. Koska penne löhölomaili, lähdin Figon kanssa pyöräilemään Vuolenkosken loisto maastoihin. Fillaroin 1,5 tuntia Figon juostessa vapaana mukana. Pikkupolut hitaammin ja paremmat tiet spurttaillen. Figo oli niin innoissaan, ihan kuin talvella hiihtäessä!! :) Löydettiin muutama uusi, hyvä viestipätkäkin.

Perjantai illalla oli Skippy agilityn alkeiskurssi. Nyt mentiin jo pikku rataa; hyppy, puomi, hyppy, hyppy, putki ja hyppy. Nämä sellai U-muotoisella kaarella. Sama myös toiste päin. Kivaa oli! Opettelemista on niissä kontakteissa, kun vauhtia riittää...! Pitää myös opettaa eteen esteille irtoaminen, niin päästää "maalisuorat" nopeemmin, kun Kipen ei tartte mua odotella. Yksittäisinä mentiin rengasta, puikkaa, A-estettä ja keinua. A:lla ja keinulla samat kontaktin opettelut. Rengas on nyt kiva, kun idea on pennelle selvinnyt. Isi&Figo käveli täältä porukoilta kentälle, niin sai Figokin pitkän iltalenkin ennen lätkämatsia.

Tänää (lauantaina) aamulla hakutreenit. Skippylle 3 ukkoa hajunhaulla. Etukulmat ja sitten vielä yksi vastatuulen puolelle. Kaik´män´oikein hyvin! Viimeisenä koirana otin Figolle ihan vaan mielenvirkistykseksi 2 ukkoa, eli molemmat etukulmat. Hieman oli pojalla vauhtia, joten ukot löytyi nopeasti! Eihän Figo ole mulla ollenkaan lapasessa hakuradalla, mutta tällanen pikku treeni meiltäkin onnistui! :) Figo oli sitten mukana myös purkamassa merkit radalta. Pasi onkin koko viikonlopun Helsingissä kaverinsa varpajaisissa, joten siksi Figokin on mun armoilla! ;-)