Maanantaina oli kuntoilpäivä! :) Isäntä kävi salilla ja minä koissujen kanssa lähipurtsilla juoksemassa. Figo sai toimia vetojuhtana ja Kippe spurttailla vapaana. Vetipä Figo tosi hienosti!! Se meni tasasesti ku juna, lopussa yritti kirittääkin mua kun vauhti hiipui! Sai sekin vähän juoksennella vapaana ja kelliä hangessa (kun ne ällöt valjaat pistää kellityttämään aina kun vapaaksi pääsee...).

Eilen tiistaina käytiin sekkaamassa Villähteen talvitreenihalli epiksien muodossa. Oli rajoitettu 1startti/koira, joten Figolle II/III-luokka ja Kipelle I-luokka. Hyvä kisanomainen treeni, ihan vieras halli, sellanen aika kapea ja "tiivitunnelmainen". Kuitenki hyvä valaistus ja pohja.

Figo keräsi tuollaisessa paikassa taas vähän kierroksia.... Yllättävän hyvin piti päänsä kasassa ollen tosi näppärästi ohjattava, kääntyi kolikon päällä ja muisti ottaa kontaktitkin hienosti! Pohjamaton pitävyys Figon kanssa ihan yllätti Pasin. Kaikkinensa hyviä pätkiä ja etenkin hienoja takaakiertoja! Tulos taisi olla 10; hyppäsi innoissaan kolmos välin yli puikassa ja yksi kielto vähän ohjaajan sähläystä). Sijoitus oli kolmas, joten Figo tienasi ison possun korvan itelleen ja lakua kaksijalkaisille!

Skippykin taisi olla vähän hämillään uudesta hallista eikä halunnut yksin irtoilla minnekään! ;-) Tuloksena HYL putken väärästä päästä. Mahtui siihen rataan muutakin "mukavaa", meinasi mm. tippua puomin ylösmenolta, kun oli vähän tiukka mutka... Noh, kokemusta yhtäkaikki! Kipestä huomaa vielä kokemattomuuden tuoman epävarmuuden aina toisinaan.

Lopuksi lumiseen metsään lenkille!!