Viikon treenit vedettiin läpi hyvillä fiiliksillä ja aika hyvillä mielin lauantaiaamulla Varkauden tokokisaankin. Nyt ei ollut itellä yhtään sellaisia ”hitto kun pitää lähteä, ei jaksais” –ajatuksia, mitä on ollut parina edellisenä kertana. Sannan kanssa startattiin jo puoli 9, kun Kaaos kisasi voittajassa. Ehittii jo mennessä pysähtymää Juvalla ja änkemää sellaset hervottoman kokoset munkit poskeen.

Pitemmittä puheitta itse kisaan. Aika toisinto viikontakaisesta Sysmän keikasta.

Paikkaistu 0; hyvä että piiloon ehittiin, kun Kipa oli tuumannut, että otanpa mukavemman asennon ja valui pötköttelemään…kerpele! Se ei selvästikään nyt ota tätä työtehtävänä, ei edes yritä tai ole pahoillaan, siis ei edes ajattele olevansa hommissa. Vaikka nytkin olin kyllä hyvin herätellyt ja valmistellut.

Paikkamakuu 10; tämä hyvä!! Oli skarppi eikä mennyt edes lonkalle. Tsemppaa tämän, kun olen äkäinen tuosta istumisesta.

Olin päättänyt, että jos häröilee taas seuruussa, korjaan ja lopetan siihen. Jos tekee hyvin, niin jatketaan loputkin.

Seuruu 0; alkoi hyvin ja askelsiirtymät & normikävelyn suorat oli oikein hyviä. Hitaassa alkoi sitten huuhailemaan, meni väljäksi ja kontakti katoili. Pysähdyin, sanoin jotain ”nyt Skippy, kunnolla!”. Otin uuden perusasennon ja jatkoin. Parani heti. Kehuin. Muutamat kurvit ja suorat taas ok, mutta juoksussa meinasi alkaa jätättämään. Korjasin. Paransi. Kehuin. Loppukaavio hyvin. Eli pääsin kunnolla loppukehumaan! Koira pötkölleen, kävin kiittämässä tuomarin. Koira sivulle ja kehästä ulos palkkaamaan.

Kisan jälkeen kisakirjoja odotellessa kävin vielä kehässä treenaamassa. Eka tein itekseen koko kaavion läpi. Taas jouduin juoksussa huomauttamaan, kun yritti mennä ihan rusinaksi (Elinan sanoin), pisti hännän alas ja korvat rusetille. Kun reippaasti vaan sanoin, että tuo ei käy ja onnistu, niin tsemppasi ja reipastui heti. Sitten Sanna vielä käskytetteli pienen kaavion, tämä oikein hyvin.

2013-03-17%2016.31.20-normal.jpg
Varkaudesta saa aina ostettua kivan uuden pipon lohdutuspalkinnoksi :D

Toivon nyt, että tämä kisatreeni kantaisi edes jotenkin jatkossa. Kumpa vähän jäisi mielikuva, että ei kisoissakaan voi/saa/kannata tehdä mitä haluaa. Pitää kyllä nyt tehdä treeneissäkin taas pidempiä kaavioita, kun nyt ollaan tehty vaan paljon lyhyitä motivaatiopätkiä tai sitten överihäiriöitä.

Olin oikein tyytyväinen, että pysyin suunnitelmassani. Vaikka jälkiviisaana aloin miettimään, olisiko sittenkin treeninä pitänyt jatkaa. Sanna sanoin minusta hyvin, että oli Skippylle hyvä, ettei saanut jatkaa niihin kivoihin liikkeisiin huonolla seuruulla, vaan hauskuus lopetettiin siihen.

Nyt pitää änkeä johonkin kimppatreeneihin tekemään koemaisia paikkaistumisia ja muutenkin nostaa sen liikkeen arvoa ja toisaalta tehdä selväksi, että siinäkin on tehtävä töitä. Tämä vähän sama ongelma, kun mitä meillä joskus oli paikkamakuun kanssa. Kyllä tästä yli päästää.

Suunnitelmat on siis selvät noiden ongelmaliikkeiden osalta. Treeniä vaan…eka kyllä pidetään viikon ansaittu tauko tokosta!!!

KIITOKSET Sannalle aivan hulvattoman hauskasta matkaseurasta!! Ja Elinalle kanssa, vaikkei samaan autoon mahduttukaan tällä kertaa... Parasta tässä touhussa on hyvä seura & ihanat tyypit!!!

2013-03-17%2012.31.53-normal.jpg
Kuistilla kevätauringosta nauttimassa

Sunnuntaina nautittiin ihanasta kevätauringosta! Pasi oli lauantainakin käynyt hiihtelemässä EW-koirien kanssa ja lueskellut kuistilla 8)

2013-03-17%2010.54.22-normal.jpg
Koskemattomat on hanget

2013-03-13%2017.11.46-normal.jpg
Ilta-auringossa