Johan on tammikuun puolessa välissä säät...ihan jäistä joka paikassa tai vaihtoehtoisesti loskaa lammikoittain.

Ruutua ollaan ollaan silti tehty. Ihan alkeita lelun kanssa. Vielä ei ole hajuakaan ruudusta. Tai on sen verran, että lelu on siellä missä tötsätkin on! ;-) Eli osaa juosta jo matkan päästä ruutuun, vaikka ei kauas tietty lelua näekään (etenkään kun se uppoaa loskaa...).

Sitten seuraamisen käännöksiä. Välillä hyvin, välillä huonommin. Samoin itse seuraaminen, joka on hyvää muuten, paitsi tosi innoissaan ollessa Kippe tuppaa edelleen vähän painamaan/poikittamaan. Välillä kylläkin oikein mallikkaitakin käännöksiä! ...ohjaaja treenaa näitä edelleen....

Aamulla ennen töihin lähtöä treenatessa kokeilin luoksetulon stoppia niin, että jätin lelun koiran taakse, eli palkkaus tuli selvästi takaa sen sijasta että itse heitän sen koiran taakse stopin jälkeen. Luulen että tämä parantaa stoppia! Puun/tolpan kierrolla pysähdys on kuin seinään. Mutta suoralla luoksetulomaisesti otettuna ei niin terävä. Josko tämä palkkaus auttaisi?

Aamutreenit meni kyllä kokonaisuutena ihan pyllylleen....jäävissä Kippe oli sitä mieltä, että maahan on sama kuin seiso...Luoksetulossa riittää kun vaan juoksee mamman eteen seisomaan..."Kierrä!", ai mikä on kierrä?! Juoksenko kaikkien mahdolliseten lähellä olevien esineiden luokse? ;-) No näistä selvittiin pienillä uusinnoilla. Taisi johtua innosta -likka oli niin pinkeenä energiasta että. Ei ruutua, kun piha oli ihan jäässä enkä jaksanut ottaa tötsiä mukaan lenkille.

Heh pakko kertoa eilen illan pikku tottisteluista. Figo oli vähän hassu! Tarkoitus oli treenata Kippeä ja Pasi&Figo odottelivat laidalla, kun iltalenkin ohessa treenasin Kippeä. No Pasi pyysi, että näytä miten Figo tekee ruutua. Tehtii muutama ruutu, jotka oli ihan mallikkaita (Figo tietää mikä ruutu on, ilman apujakin).

No siinä sitten tein kiertoa&stoppia Skippylle, ja sanoin sitten Pasille, että voin näyttää Figo tekee ne. Olin siis juuri ylistäny Figoa, kuinka se on nii-in nopea oppimaan ja hiffaamaan uusia juttuja (varmaan Konna-äipältä perittyä?). Kiertojakin otettu vaan muutama kerta kentän lähellä olevalla tolpalla ja jo se tietää mitä pitää tehdä. No otin Figon ja kierrettävänä oli sellainen metrin korkuinen pikku puska. Ekalla kerralla Figo juoksi puskalle ja nosti jalkaa sen kylkeen Nauru ja toisella yrityksellä meni ja hyppäsi puskan yli, heh heh! No sitten luovutin ja helpotukseksi vein lelun puskan taakse, vähän jelppiä muuten niin yritteliäälle koiralle! Cool Meitä oikeesti nauratti ihan tosi paljon. Figoa on vaikea ottaa vakavasti!! Se kyllä usein keksii vaikka mitä omia variaatioita, mitä alkaa tarjoamaan, jos ei ole varma mitä siltä halutaan.


"Plääh itelles & tyhmille tempuilles!"