Äh, on se vaan uskottava nyt syyspäiväntasauksen aikoihin, että päivät tästä vaan lyhenee. Omalla tavalla tykkään hirmusti myös pimeästä ajasta -ainut vaan että ulkona tekemisen aika on kohta ihan olematonta... Eilen vielä ehdittiin töiden jälkeen ensin puntille ja sitten suoraan metsään viestiä treenaamaan.

Figo teki pätkänsä eka, 3 pätkää. Oli Fixille aika helppokakku, ei juurikaan odotusaikoja jaksanu pitää siellä tihkusateessa ja muutenkin pisin (C-A) pätkä oli n. 350 juoksuaskelta (mitä lie metreissä, suunnillee saman verran?). Eka ja vika pätkä (A:lle Pasille) ihan sukkana, mulle päin lähetettäessä oli taas tehny vakiotemput: 15m täysillä->pomputtelua->stop->pienet haukkusarjat häntä pystyssä->jatkaa itse matkaa.... Se on tainnut oppia tollasen pöhlön käyttäytymismallin tokalle pätkälle...Ensi kerralla vaihdetaan pisteitä, niin katotaa tekeekö ton Pasille päin kakkospätkää lähetettäessä!

Skippylle 4 pätkää. A:lta lähetys mun luo B-pisteelle, B-A, A-C ja vikana C-A. Kolme ekaa ilman apuja, vikalle Pasi tuli näyttäytymään eli sai näköavun. Tämä oli oikein hyvä  treeni, koska kaikki pätkä meni nyt hienosti! Ainut oli toka lähetys multa Pasille (B-A), kun lähti vähän epävarmana ja kerran kääntyi katsomaan mua, mutta jatkoi kuitenkin matkaa (siksi tuo vika näköavulla, että tuli varma onnistuminen vikalle). Pönniselle matka oli joku 250 askelta.

Maastona mukava vanha mettätyökoneen ajopohja, joka kasvanut täytteen korkeaa heinää.

Saas nähdä joutuuko tänään vikat hakukoirat jo treenaamaan pimeässä.....?