Sunnuntai oli haku painotteinen -ensin maalimiehenä haku3:ssa sekä EK3:ssa. Ei mennyt maastot ihan putkeen kisaajilla. Mutta oli tosi opettavaista päästä näkemään voittajaluokan koirien työskentelyä ja suorituksia. Meitä maalimiehiä oli sen verran reilusti, että ehdin näkemään monta suoritusta ihan kokonaan. Oli myös vähän lohduttavaa nähdä, että ei ne voittajankaan kisaajat ihan täydellisiä ole, siis voi joskus hamassa tulevaisuudessa laskea omaa kisaamiskynnystä, kun tietää että koirat (tai ohjaajat) ei ole koneita kukaan. Kaikinpuolin opettavainen aamupäivä.

Treenattiin kokeiden jälkeen omat koirat kisaradalla. Skippy otti 4 maalimiestä. Ensimmäinen hajunhaulla. Tai napattiin haju alueelle etukulman kautta kävellessä. Taas penne kyllä sai hajun selvästi, mutta sitten keskilinjalle päästyämme ja lähetyksessä lähti heti kaartamaan eteenpäin...Voi olla että Kipellä vielä häviää tässä ajatus, kun ukko bongataan jo alueelle tultaessa, jonka jälkeen se innostuu kovasti jo keskilinjalla seisoskelevista ihmisistä. No kutsuin Kipen heti pois kaarrolta, ja käytiin uudelleen piilolla hajulla. Paluu keskilinjalle ja uusi lähetys. Nyt suoraan piilolle. Toinen suoralla lähetyksellä selkeään vastatuuleen -hyvin! 3. taas hajun haulla. Hyvin myös, samoin 4. suoralla lähetyksellä taas sinne vastatuulen puolelle. Tässä kohti vaan maaston muodot aiheutti pientä tuulen pyörimistä (näin pääteltiin kun edellinen belgi teki samanlaisia kaarroksia kuin Skippy), josta johtuen Skippy teki matkalla muutaman mutkan, ennen kuin löysi hajun alkulähteille eli piilolle. Viimeseltä kunnon sapuskat ja leikkiä, 3 ekaa nakkipalkalla.

Kaikkinensa taas onnistunut treeni Skippylle. Lopuksi pääsi mun kanssa purkamaan voittajaluokan rataa, on se kyllä aika iso alue... ..pitää koiran jo olla hyvässä fyysisessäkin kunnossa.

Päivin blogista bongasin, että Skippyn sisko Rilla (Mustan Magian Siru) oli käynyt korkkaamassa tokouransa Oulun SM-kisoissa!! Wau, tosi hienoa, hatun nosto Soilille ahkerasta treenaamisesta! :)

Maanantaina aloitin työt L-Fashion Groupilla. Olin ihan sippi kun pääsin kotiin kuuden maissa. Onneksi Pasi oli töiden jälkeen käyny koirien kanssa juoksemassa, minä kun vaan nukuin pari tuntia alkuillasta! Kummasti se verottaa, kun joutuu keskelle kaikkea uutta ja uusia ihmisiä. Ihan hurjan mukavia tuntuu kyllä kaikki uudet työkaverit olevan, suunnilleen mun ikäisiä kaikki.