Eilen Kipen kanssa hurautettiin taas Sipooseen Maaren käsittelyyn. Pönninen sai terveen paperit!!! Jeeeeee! Ihan normaalia harrastuskoiran pikku säätöä oli, sellaisia mitkä hoituu helpolla. Maare sanoi, että nyt saisi alkaa maltilla hypyttämään (siis PK-hyppyä, aksaahan nyt ei ole tarkoituskaan). Eli aloitamme hyppytreenit ja seurailen miten kestää / reagoiko jotenkin kropallaan. Seuraava tarkistusaika osteopaatille olisi 4.7., katotaan onko hypyt vaikuttaneet/miten ovat vaikuttaneet.

Vitsit olin iloinen!! Ihana kuulla, että koira on kunnossa! Maare sanoi, että Kippe on aika atleettinen ja sillä on tiiviit lihakset, kuulema näkyy että nyt on syksystä asti syöny pääasiassa raakaravintoa. Ei ole mikää rimpula likka! Ja nyt on talven juoksuista vähän laihtunutkin, niin alkaa näyttämää ihan kivalta.


Meijän aikuiset

Wiu on jatkanut touhukasta pennun elämäänsä -eilen oli poikien mukana kentällä. Sai taas uusia ihmis- ja koirakavereita ja pääsi paikallisen lehden (Itä-Häme) kuvaajan kohteeksi, saas nähdä tekeekö Wiu ensiesiintymisen lehdessä viikonloppuna! Se on hämmästyttävän viisas pieni otus; sisäsiisti heti alusta asti (kiitokset Jennille&Markolle, kun vältymme pissojen luuttuamiselta!), osaa jo istua ja malttaa ruokakupilla, luoksetulo tehdään aivan satalasissa ja metallinoutokin on jo hanskassa   Uskoo nätisti, että lahkeissa ei roikuta ja rauhottuu omaan yksiöönsä aika nopeesti. Superpentu.


Jos mä kiipeen tähän, niin oon jo melkein yhtä iso ku mun Figo-idoli!

Jotenkin sen kanssa on vaan ollu äärettömän helppoa nämä ekat päivät. Johtuu varmasti osin siitäkin, että se on vaan koira heti alusta alkaen. Siihen osaa suhtautua eritavalla kun Kippeen pentuna, Figon tulosta nyt puhumattakaan!! Ja näyttää noi isommatkin nelijalkaiset alkavan tottua siihen -Figo leikitti pentua pihassa tänä aamuna (siis perjantaina) ekaa kertaa!!


Figo kattoo vähän, että mitä sie sintti uhoot siinä?!
Pönninen taustalla tyytyväisenä halkonsa kanssa...


Okei, no leikitää sitte!

Tällä viikolla on tullu univeloista huolimatta hymyiltyä ja naurettua paljon! Pentunen auttaa sellaseen hitaaseen elämään, kun huomaa vähän väliä juuttuneensa paikoilleen ihastelemaa pennun touhuja. Tyyliin "pitäisi jo mennä suihkuun, mutta...", ja sitten huomaa vielä 10minuutin päästä jumittavansa samassa paikassa. Aamurutiinitkin on menny ihan sekaisin, kun normaalisti kaikki hoituu aamusta toiseen samalla kellon lyömällä...varmaan ihan virkistävää vaihtelua


Figo -maailman paras leikkikaveri

Kuvat napsin ruokkiksella, kun kävin ulkoiluttamassa&ruokkimassa koirat. F&Wiu intoutu oikein tosissaan leikkimää!! Wiu oli aivan hurjana ja innoissaan! Figosta tuli hetkessä sen idoli, leikin jälkeen paineli tuhatta ja sataa F:n perässä! Jopa niin kovaa ja intopinkeenä, että kun piti mennä takasin sisään, juoksi Wiu ovea päin...tuli pienet veripisaratkin nenän reunaa... Kuin me onnistutaan pitämään tuo tyyppi ehjänä, apua...!!