Jääny hieman päivittelemättä...

Torstaina FIGO käväsi taas epävirallisissa Millan Cup agilitykisoissa! Oli menny muuten hyvin, mutta oli tullut yksi tiukka paikka, jossa Figo oli hypännyt putken yli kun piti mennä sisään (ei ollut oikein kääntynyt..). Mutta muuten ok rata! :)

Viikonloppu meni täysin häähulinoissa. Figo oli la-su koirahoitola Millinraitissa ja vielä juoksuinen Skippy anopin kanssa mökillä. Sunnuntai iltana otin ALO liikkeet Kipen kanssa läpi, tuntui tytöllä olevan tekemisen intoa ainakin...!! (itellä vähemmän lauantain juhlimisen jäljiltä...)

Eilen Figo&Pasi vesisateessa treenaamassa keppejä ja kontakteja. Oli menny hyvin. Kepit sujuu jo suorasta sisääntulokulmasta! ;-)

Skippyn kanssa tottistelin porukoiden pihalla töitten lomassa (SBCAK:n vuosikirjan taittoa). Taas innolla. Nyt vaan seuraaminen on siirretty takaisin nameille, kun on huonontunut (väljyyttä / poikitta eteen). Seuraamisen lisäksi kahdessa erässä (pikku lenkki välissä) vähän sitäsuntätä; liikkeestä seisominen, luoksetulo, ruutu, nouto....kaikki niin hyvin kun olen opettanut (eli koira tekee niin kuin on opetettu, se miten on opetettu on sitte eri asia ;-) ). Nouto oli nyt HYVÄ -ei pureskellut juurikaan. Ekana ihan pitämisiä / nostamisia, sitten vauhdin kanssa.