Rankka mutta mukava ja antoisa viikonloppu takanapäin! Pidettiin oman treeniporukan "hakuleiri", eli treenattii la ja su + saunottii porukalla lauantai-ilta. Kaikki sitten kotiin yöksi (tai no mä menin Kipen kanssa porukoille).

Nyt en edes jaksa analyoida joka treeniä kovinkaan tarkasti (kun pitäis vissiin töitäkin tehdä?!), mutta kirjataas pääasiat.

LAUANTAI

1. rata:
hajunhaku - valmis - haamu - haamu - valmis.

Ihan uusi rata, jossa vasen puoli tippui jyrkästi alas noin 10m keskilinjasta. Meni oikein mukavasti (olihan tuossa paljon apujaki). Haamut näytettiin molemmat yhtä aikaa, sitten lähetys vuorotellen. Hyviä suoria pistoja, nopeita löytöjä.

Ekan radan jälkeen ABC:lle porukalla lounastamaan (ruokajuttuna kaikkia kauhutarinoina ei-koiramaailmasta...nämä sitten muistettii kun illalla mentii saunomaa pimeään keskelle ei-mitään...)


"Sano vaan mitä haluut, ni mä teen!!!"

2. rata taas ihan uusi maasto. Kiva kumpuileva sammalmetsikkö.
valmis - valmis -valmis -haamu

Ekalle maalimiehelle löysi vasta toisella lähetyksellä, koska ekasta teki vähän tynkä piston ja oli tuulen yläpuolella, niin ei saanut hajua. Muut sitten hyvin!!

Pasi&Figo oli käyny jälleen vetotreeniä tekemässä fillarilla Vierumäen hiekkateillä. Taitaa olla aika hurrrjaa kyytiä!

SUNNUNTAI

1. rata samassa maastossa kuin la iltapäivä:
valmis - tyhjä -valmis -valmis

Kippe teki aivan tosi hienoa työtä. Kaikki löydot oli niin, että joutui etenemään sivurajalla aluetta eteenpäin noin 10-15metriä. Teki kaikille tosi hienot laatikkopistot ja nopeat löydöt, ei turhia mutkia! Wau! Tyhjä meni vähän takaviistoon ja siinä olisi ollut toivomisen varaa, eli olisi voinu edetä vähän enempi siellä takarajalla. Mutta en taaskaan raaskinu uusia. Myt pitää alkaa olla näissä tarkkana ja vaatia kunnon pistot aina.

Hämäläisen Miisa oli sunnuntaina hakutreeneissä meillä vetäjänä. Tai jokainen suunnitteli ite treenisä, mutta Miisa sitten antoi ulkoupolisen silmin kommentteja ja neuvoja jatkoon.

Kipen meno kuulema näytti hyvältä ja radan etenemisen idea on selvillä (kröhöm, ite en olis niinkään varma että näin oikeasti on, ehkä meni vähän tuurillakin nyt niin hyvin?). Miisa sanoi tuon yhden radan perusteella, että voisin alkaa teekmään pimeitä ratoja. Niin, että voin kyllä ite päättää tyyliin kolme löytyy ja yksi tyhjä, mutta en tietäisi mikä se tyhjä on. Näin en itse ainakaan vaikuttaisi erilaiselta tyhjillä kuin löytöpistoilla. Very good point.

Ja tyhjiä saa kuulema tehdä nyt melkein joka radalla, aina yksi-kaksi tyhjää. Koska koiran pitäisi oppia että ei haittaa vaikka aina ei löydy, siitä ei tartte paineistua. Vaan tyhjistä ollaan myös iloisia ja koiraa kehutaan niistä. Tyhjät kuuluu kuvioon siinä missä löydötkin!


Kaffetauolla metsän siimeksessä
(miten metässä kahvi maistuukin aina niin paljon paremmalle?!)

Esineruutu meni hyvin. Kaksi haetutin kolmesta.


Mikä hiano rantasandaali sieltä löytyikään!! :)

Lopuksi tottista kentälle. Tässä vaiheessa ohjaaja oli jo nii-in sippi, että en oikein jaksanu tehä mitää treenisuunnitelmaa tai järkevää muutenkaan. Joten vähän vaan leikittiin, pikkusen seuraamista, 90cm hyppyjä patukan kanssa, kakeja leikkien....niin ja tunnari. Tunnari kisamaisesti ja meni jätte bra! Seuraaminen on taas ihan karseeta edistämistä ja painamista...pitäisikö joskus treenata tätäkin?!

Pojat oli aamupäivällä aksatreeneissä ja vielä fillaroimassa raviradalla.

Pasi haki mut&Kipen kotiin joskus kasin maissa illalla. Oli vähän väsyneitä tyttöjä loppun illan...

KiiToS kaikille osallistuneille (Miisa, Henna, Tanja, Taija, Heidi, Jari, Kaisa, Mari...) onnistuneista treeneistä ja mukavasta seurasta -on meillä loistava hakuporukka!!! Ja ihan huippua oli sekin, että sain kyydit joka paikkaan ja Kippe sai koko viikonlopulle autopaikan (en siis ollut omalla autolla, että Pasikin pääsi liikkumaan).

Muutamia kuvia meijän hakuporukasta:


Henna ja Ruuti-belgi


Ruuti piilolla


Tanja & Heidi suunnittelee treeniä Napo-aussille


Taija ja Nadia eläkeläinen :)


Jari & Rosca

(Kuvat Taija Koskenkorva ja Henna Halla -KIITOS! : ))