Töissä pukkaa niin kiirusta ettei ehri edes blogia päivittelemään, huh......!

Lauantain tokokisojen jälkeen Pasi on ehtiny aksailemaan jo muutamaan otteeseen. Niissä ei sen kummosempaa, sama tahti jatkuu. Tiistaina oli oman seuran kisanomaset treenit ihan ajanotto laitteiden kanssa! Kippe meni möllit & I-luokan. Figo lämppäsi ykkösluokan radan varsinaisten osallistujien jälkeen. Se oli Pasilta vähän sellanen vasemmalla kädellä veto... Sitten se varsinainen suoritus II / III-luokan rata olikin hienoa menoa kaikkinensa!!! ...tokavikasta putkesta sitten HYL kun Pasi ite törttöili! Kippe meni I-luokan radan hienosti -alkaa olemaa paikotellen mukavan näköistä menoa, nyt jo irtoaakin eikä vaan roiku kädessä kiinni.

Tokoiltu ollaan pätkiä silloin tällöin missä sattuu. Luoksetulon stoppi siirretty käsimerkille, kaukoissa haettu ajatusta "taaksepäin"! ja sen sellaista pientä kivaa (josta ei varmaankaan ole mitään hyötyä seuraavaa kisaa ajatellen näin lyhyellä varoitusajalla....). Metskunoutoa ei olla edelleenkään otettu noutona. Sen sijaan olen nyt tehny sellasta, että kun tulen töistä kotii pitkän päivän jälkeen ja koirat on luonnollisesti siitä iloisia, niin riekutan Kippeä vielä lisää ja tyrkkään sille metskukapulan suuhun. Siinä sitten onnellisena kantelee sitä samalla ku örisee tyytyväisyyttää ja vispaa takapuoltaan. Siirtyisiköhän tämä mielentila sitten itse metallinoutoon?! Mutta tähän mennessä en ole saanu hyvällä (enkä pahalla) sitä kantamaa metallikapulaa noin mielissään!

Eilen keskiviikkona Vierumäen "vakiopaikalla" hakuilemassa Hennan, Satun & Masan kanssa -ajoittain ihanassa kaatosateessa...!

Kipen treeni (jonka matkin Hennalta. Paitsi että Henna&Ruuti teki vielä muutaman piston pidempänä -tähtäähän ne jo AVOon!)

 

Eka pisto hyvä. EI vaan kelvannu mamman pakkaamat raa´at kanapalat palkaksi. Ja minä ku oikein ajattelin, että on nyt sitten herkkupalkat!! No onneksi oli patukkakin, niin sai palkattua. Käveltiin yhdessä siirtyvän maalimiehen kanssa kohti kolmospiiloa, josta mm vielä jatkoi koiran näkemättä aluetta eteenpäin. Eli koira ei nähnyt varsinaista piilopaikkaa.

Kakkos pisto ekalla lähetyksellä liikaa eteenpäin. Toisella hyvin piilolle (onneksi täällä oli ällön kanan sijasta palkkana pekonipaloja, jotka kyllä maistui!).

Kolmas pisto oli hyvä, mutta tuli ilman rullaa takas. Uudelleen ja sitten onnistu ilmasukin.

Neljäs tyhjä oli hyvä, vaikka taas vaati kaksi lähetystä, kun ekalla meinasi kaartaa eteenpäin aluetta.

Viides ihan ok, vaikkakaan ei ollu mikään viivottimella vedetty pisto, vaikka nopeasti piilolle löysikin.

- pitäisi vaan saada vielä varmemmaksi tuo suoraan eteneminen-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Torstain aksat jäi taas päivittelemättä, mutta perusettiä oli 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lauantain haku Vuolenkosken kankailla

Tanjan, Marin, Masan & Maridan kanssa ukkoja ettimässä Vuolenkosken (vähän tylsänkin) tasaisilla kankailla.

Olin ajatellu, että teen Kipelle vähän helpomman motivoivan treenin, joka ohessa:

 

Kävikin sitten vaan niin, että ei siitä tullutkaan niin nopea&helppo, kun vähän töppäiltiin.

Eli tein niin, että näytin haamut kaikki kerralla käänteisessä järjestyksessä - 4., 3., 2. ja 1.

Ja aloitin sitten normaalisti ykköstä ajamaa rataa. Matkalla noin 30metrissä oli tyhjä umpapri, josta ei välittänyt yhtää -hyvä! Pitkä pisto pressun alla olevalle ukolle, mutta tuli takasin ilman rullaa.... On siis ihan intona lähdössä näytölle, mutta kiiressä se rulla vaan unohtuu kokonaan.... Eikun uudelleen pistolle ja nyt saatii ilmasukin onnistumaan ihan rullan kanssa!

Toiselle pistolle hyvin, polun ylitsen kera, piilolle. Nyt olis pienen tuumailun (kävi vähän mm:n sylissäkin...) jälkeen ite ottanu rullan, mutta pudotti sen matkalla....ggggrrrr. Nyt vähän jo murisin että mitä sä nyt tollasta pelleilet. Ja sitten hyvä ilmasu & näyttö uudella yrityksellä.

Kolmannella näyttö meni hyvin ekalla yrittämällä, mutta itse pisto vaati kaksi lähetystä, kun kaartoi liiaksi eteen kohti alueen takakulmaa....

Neljännen piston kaartoin myös kohti takakulmaa, mutta annoin ettiä loppuun, kun en jaksanu enää korjata....! *niin fiksua, mutta tiesin että saa tuulesta hajun sieltä piilon yläpuolelta*

Eli tulikin aikasta paljon korjauksia, joten ei ollu ihan kevyt treeni. Tuli Pönniselle juoksemista, kun oli lisäksi aika reilun syvyiset pistot.

Noh, ei kai sitä voi odottaakaa ihan perfect suorituksia vielä, kun vasta ollaan yhdistetty ilmasu etsintään....? Eli en nyt vielä ole hurjan huolestunu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunnuntaina oli kasvattaja-Jennin agilitykoulutus -tästä myöhemmin lisää. Mutta sanottakoon nyt sen verran,  että olikin hyvä ja antoisa päivä!!

Ja sateisesta viikosta huolimatta saatiin olla aamun ripottelujen jälkeen koko päivä ilman sadetta kentällä -jes!