Onkin yli viikko mennyt viime päivityksestä. Pitää ihan miettiä mitä kaikkea on tapahtunut... Oikeastaan ollut lajitreenirintamalla hiljaiseloa. Lähinnä ollaan kuntoiltu koko jengi hiihtäen ja juosten. Koirat on kylläkin olleet pääsääntöisesti vapaana noilla vauhtilenkeillä(kin), eli ei niinkään vetoa. Ollaan hiihdetty jäällä, mutta myös juostu siellä. Kyllä onkin raskasta juosta melkein polviin ulottuvassa vesisohjo hangessa! Silmänisku Gore-tex juoksulenkkarit ja sellaset gore säärystimet -eikä kastu jalat!! Hikilenkkien lisäksi rauhallisempiakin mettäkeikkoja, välillä koirakamujenkin kanssa.

Skippyllä on juoksujen 13.pvä menossa, eli tärpit alkaa olemaan hollilla. Figolle iso hatunnosto gentlemanmaisesta käytöksestä -pikku-ukko on kestänyt hyvin nämä kaksi viikkoa juoksuisen mimmin kanssa samassa kaksiossa! Toki meillä on keittiön ovessa portti, eli aina kun ei pysty valvomaan (yöt ym.) on koirat erotettuna. Mutta Figo on tosi coolisti ottanut juoksuajan! Tietty ulkona leikittää (ja vikittelee) Kippeä normia enemmän, mutta sisällä ihan normaalisti. Tänä aamuna taisi alkaa tekemään jo vähän tiukkaa, tai sitten Figo on vaan nielassu vinkulelun! Silmänisku Eli voi olla viikonlopun/alkuviikon toinen koira joutuu olemaan porukoilla.

Eilen vähän treenattiikin tokoa. Ensin lenkki Katrin, Tiian & Peetu-staffin kanssa. Koska treeniseura Tanja koirineen oli työkiireiden takia myöhässä, jäi likat pitämään mulle seuraa, kiitos siitä! Hymy Viihdytin(??) sitten heitä näyttämällä tokoliikkeitä. Alkoi siitä kun tytöt naureskeli kun mulla oli mukana grillauspihdit... (tunnatia varten tietenkin!).

Aloitettiin siis tunnarilla (piti havainnollistaa mihin tarvitaan grillauspihtejä talvella parkkipaikalla). SKIPPY ekana. Tiia vei varmaan kymmenen kapulaa sekalaiseen läjään ja sitten niillä pihdeillä oman sinne joukkoon. Ja Kippe etsimään. Tarkkaan haisteli, mutta vähän tökkäsi yhtä vierastakin (ei siis ottanut suuhun tms.) ennekuin otti oman. Uusinta tuon tökkäsyn takia. Nyt pari nakin palaa väleihin. Tämä tooosi hienosti työskennellen ja oma palautui varmasti. Olenko onnistunut opettamaan jonkun liikkeen kerralla oikein?! Sitten FIGO. Okei, olisin voinut vähän miettiä, että juoksuhajut ehkä sotkee ukon nenää.... Ekana oma kerran hankeen piiloon (sain vähän latausta purettua...) ja sitten Tiia pääsi liikkurin hommiin, pari nakin palaa varuiksi väleihin! :) No Figo meni, söi nakit, haisteli, haisteli, haisteli...eksyi vähän kapuloiden viereenkin. Sitten jäi tuijottamaan mua "hitto mamma mä unohdin mitä tässä tehtiinkään. Kipen hajut vei mennessään...". Kutsui luo. Uusi lähetys. Sama haistelu, mutta ei se siis kapuloita haistellut! Sitten uudet kapulat uuteen kohtaan ja heti pelitti. Eli tällasessa juoksut sotkee miehen päätä! Silmänisku

Näytin vielä molemmilla ruudut (molemmat teki hyvin eri lähetyspaikoista) ja pikku seuruutukset. Figolle oli liikkeestä maahanmeno ihan hepreaa -tarjosi vaan seisomista *hassuja katkoksia noilla joskus*

Sitten saatiin Tanjakin paikalle ja mun seuraneidit poistui ilmesti jo täysin kyllästyneinä tokon saloihin Cool

FIGO teki ekana vähän seuraamisia -ja kyllä, maahanmeno oli edelleen jossain kadoksissa. Eli tätä työstettiin ihan käsiavun kanssa, jotta saatiin toimimaan nopeesti...Seisomiset superhyvät, vaikka kävelin ympärillä siksakkia ei yksikään tassu liikahtanut! Hienoja kakeja peruutusleikin kanssa.

SKIPPY aloitti vuoronsa seuraamisella Tanjan toimiessa liikkurina. Ihan ok. Mutta äh, kyllä tämä on VAIKEAA saada hyväksi ja tasaisen varmaksi...niin että pysyisi tasaisena pitkiäkin aikoja...Eka pidempi kaavio, sitten palkka ihan sivulletulosta, kerran mun vastatessa "valmis" jne. vaihdellen. Liikkeestä maahanmeno -ja kas kummaa, myös Kippe oli kadottanut tämän liikkeen... Eli tätä vähän toistettiin että saatiin hyväksi koko liikkeeksi. Liikkestä seisominen tämän jälkeen(kin) hyvä. Eka niin että jätin palatessa koiran luo lelun eteen, jonne vapautin kun olin koiran takana. Toinen onnistui (mun epäilyksistä) huolimatta hyvin ilman leluapuakin! Muutama M-S-M-kake ihan läheltä -ok.

Tässä välissä Tanja haki Kaino-belgin autosta ja me aloitettiin BH-mainen paikallaolo. Noin 4 min. Kainon touhutessa lähistöllä. Nyt sika hyvin -ei kääntynyt edes lonkkaasentoon! Jes! Sitte toistepäin, eli mä touhusin seuraamisia lisää, ihan namilla pikkupätkissä suurin osa. Luoksetulo oli oikein hyvä!!

FIGOkin kävi vähän Kainoa häiriköimässä. Seuraamisia ristiin rastiin. Hyvin teki ja Kaino sai olla omissa oloissaan.

Tällaista noin suunnilleen. Ihmeen hyvin SKippykin teki, vaikka odotin että olisi ollut jotenkin pöhkö... nimittäin nämä juoksut on välillä sekoittaneet sen kuuppaa ihan tosissaan! Tekee hassuja pikku tempauksia ja käyttäytymistä, mitä normaalisti ei esiinny...! Sellaista se on naisilla! Päättämätön Joten ehkä siksi pitkissä seuraamisissa keskittyminen ei ollut ihan kymppiä *toivossa on hyvä elää* Olen nyt ilmottanut Kipen kesäkuun oman seuran tokokisoihin ja muutama muukin keväälle katsottuna. Saa sitten nähä uskalletaanko... onneksi on ennen noita se epävirallinen tokocup. Käyn niissä niin näen oikean tasomme.