...muuta kun keskiviikon Stand Up-illan ajan. Pasi nimittäin meni heti torstaina aksaamaan! Skippyltä lohkesi takakynnestä pala torstaiaamuna niin, että ydin oli alapuolelta vähän näkyvissä ja vuoti hetken. No kesti aksan kohtuu hyvin, lopussa vähän vuoti. Nyt on parantunu ihan täysin (onneksi).

Tosta aksatreenistä mulle ei ole jääny muuta mieleen, kun Figon kontaktitreenit. Pasi oli treenannu kontakteilla häiriön sietoa. Pasi itse juoksi täysiä puomin ohi ja Figo vähän jumitti vauhtiin mukaan ja oli stopannut kaikki neljä tassua maahan, eli yhtään ei jäänyt alastulokontaktille. No Pasi oli vähän sitten kuitannut, että höh. Figo oli näppäränä poikana peruuttanut kontaktin viereen ja lätkässyt yhden etutassun kontaktille -"onks isi nyt tyytyväinen?! Kyl mä hei tiiän mitä tässä kuuluis tehä!" Se on vaan joskus nii-in viisas (tai kuvittelee olevansa ). Figolla on nyt kontaktit parantunut, kun Pasi on treenannu Jennin leirillä saamien ohjeiden mukaan. Katse pysyy edessä ja vapautuu vasta jesssssillä.

No perjantai ja lauantai oli kyllä oikeasti treenivapaata. Perjantaina mentii mökille, päätehtävänä oli nukkuminen! Käytii me pari rrentouttavaa mettälenkkiä, lauantaina saatii seuraksi Katri, Epi & Peetu-staffiki. Figo on nyt ollu tooosi ilonen ja leikkisä koira, sitä on kiva kattoa tollasena! Muuten koirat sai juosta ulkona kun me puuhasteltii ulkohommia.

Sunnuntaina sitte oliki kunnon treenipäivä! Aamupäivällä aksaa. Eka Figon ryhmä ja perään Kipen. Pojilla sujuu nyt yheistyö agilityssä tosi kivasti, Pasi sanoi että on hyvä fiilis treenata Figon kanssa. Oli ollu pätevä koissu! 

Mä kävelin porukoilta mettiä pitkin Kipen kanssa kentälle ja jätin sen vuorostaan Pasille treenikamuksi. Figo lähti mun matkassa takas porukoille ja sai samalla hyvän loppuverkan kun jolkotteli metikössä vapaana.

Skippyllä ja Pasilla sitten vastaavasti ei vielä yhteistyö oikein pelaa. Kippe reagoi nopeesti ja tosi vahvasti Pasin liikkeisiin = saisi hakea itse enempi esteille, jotta Pasi pystyisi vähän enempi ennakoimaan tulevaa. Kun eihän noin nopeeta otusta voi viereltäkään ohjaja. Sanoin, että se on vaan opetettava irtoamaan ja estehakuisemmaksi -yhteistyö tulee sitten ajan kanssa.

Sitten pieni tunnin lepo Kipelle ja sitten hakutreeneihin räntäsateeseen. Figo jäi mummolaa naattimaan rapsuista ja Pasi lähti tennistä pelaamaa.

Vitsit että Skip oli pätevä tyttö!!! Oon siihen hakumettällä(kin) nyt tosi tyytyväinen.
Löytyy - löytyy -tyhjä -löytyy oli treenin kulku.

Ekasta etukulmasta haettiin haju alueelle mentäessä, löytyi suoraan edestä.

Toinen etukulma ilman apuja, löytyi vähän edestäpäin.

Tyhjä aivan sairaan hieno laatikkopisto vaikeaan maastoon (jyrkkää kallion rinnettä alas n. 30m ja sitten loppumatka yläviistoon kangasmaastoa). Kehuin kovasti ja annoin pari nakkipalaakin.

Vika löytyi vähän edestäpäin.


"Leikitää!!!!!" Kuva Henna Halla
(lisäilin kuvia myös tonne alempaa kirjotukseen)

Kaikki pistot oli tosi onnistuneita ja hyvällä innolla! Way to go Skip!


Onnellinen pieni hakukoira töitten jälkeen.