Hahaa, tein kun teinkin mettäjäljen Kipelle! Kaikkea se sairasloma teettää.... No ei mulla oikeasti ole hajuakaa miten jälkeä koiralle opetetaa, mutta matkalla mökille tein siihen Vuolenkosken kankaalle jäljen pätkän. Kunhan hiihtelin sammalikossa ja aina silloin tällöin törkkäsin nakin palan jäljelle (ei niitä nakkeja kovin montaa ollu). Oli siellä matkalla sellanen pötkylä lelukin ja lopussa keppi jolla Kippe oli leikkiny. Siinähän se jäljellä nuuskutteli, kerran jopa tiesi mua paremmin missä jälki kulkee! Lelu oli kiva ylläri, loppukeppiä se ei hiffanu ollenkaan ja olikin ihan täysin sennäköinen, että "tässäkö se nyt oli?!". Tarttee ensi kerralla (jos sitä ikinä tulee) kyllä tehdä pidempi, nyt oli vaan jonku 40m (en oikein tienny minkä pitusesta alottaa...).

Kyllä siitä varmasti jäljestäjäkin tulisi, jos minä vaan innostuisin...!

Molemmille tarkkuus 2x2m (pikkuavain sekä 2€ kolikko) sekä Figolle pari pudotettua. Nyt meni pudotetut tosi hyvin, jopa se seuraamisosuus. Taisi olla edellispäivän huomautteluista apua.

Ihan pikkupikku lenkki vaan Kipen tassua säästelläkseni ja sitte mökille autoa siivoomaa. Se jotenki näytti olevan siivouksen tarpeessa Kemijärven leirin jäljiltä...?!

ps. Kippe ei ole ontunu yhtää takatassua!! Ei se missään täys levossa ole, saa mennä ulkona normaalisti koko ajan vapaana. Mutta ei mitää vauhdikasta treeniä / juoksutusta. Eli menee omaa tahtiaan ja jos liiaksi innostuu niin sitten toppuuttelen menoa...