…nimittäin meidän hakukoe tuuri. Joojoo, tuurillahan ei kyllä ole asian kanssa mitään tekemistä, vaan taidoilla. Mutta siis ei nyt millään saada sitä vähäistä osaamistamme puristettu yhteen ja samaan hakukokeeseen. Eilen kokeiltiin Kangasalalla.

Kolme voittajan hakukoetta takana: ekassa nosti vain 2 ukkoa (keskimmäinen jäi), joten lopetettiin siihen. Toisessa nosti kaikki 3 ukkoa&esinettä, mutta koomasi tottiksessa niin pahasti eteenmenoon, ettei irrottanut kapuloista. Joten hyvästi koulari.

Nyt kolmannessa tottis saatiin rämmittyä läpi (83p., kiersi paluuhypyn ja oli muutenkin tuhma, mm. luoksetulojen loppuasennoissa & sivulle siirtymisissä, MUTTA irrotti kapuloista :D) ja löydettiin kaikki ukotkin, mutta se keskimmäinen hylättiin. Siinähän kävi niin, että toi rullaa, mutta pysähtyi noin 5m ennen mua ja tiputti rullan siihen. Mietin hetken että mitä teen ja kutsuin koiran luokse. Lähetin uudelleen ”ukko”, jolloin tätieläin loikki siihen 5metrin kohdalle, otti rullan ja toi sen mulle. Siitä sitten näytölle.

Eli ihan se vanha koulutusmoka, mitä ei ole aikoihin esiintynyt, mutta näyttävästi (ei mitenkään yllättävästi) se vaikeassa paikassa sieltä saattaa putkahtaa. Ihanpa on siis taas peiliin katsominen.

Voin kertoa, että vaikka yksi hakukoe on aika epätärkeä asia noin elämän mittakaavassa, niin kyllä se harmitti melko kovin. Hetken aikaa. En mä nyt vielä uutta koeilmoa ole sentään laittamassa, mutta jokseenkin onnistunut jättämään harmituksen jonnee takavasemmalle. JOS minä olisi taitavampi kouluttaja & ohjaaja, olisi tämä homma varmasti piirunverran helpompaa ja tuloksekkaampaa ;)

20140504_190404-normal.jpg
Mun hakurotta <3

Toiset sen sijaan on sen asteen-pari taitavampia ja tuloksekkaampia;
Pasille&Wiulle agiradoilta kaksi nollavoittoa Helsingistä!! Harmittavasti hypärillä yksi rima alas (nopein aika kylläkin), joten hyppyvalion arvo jää odottelemaan parempia aikoja ;) Alkaa se tuloskuntokin löytymään kun kesä lähenee!

20140504_200750-normal.jpg
Jotain hyötyä pitotreeneistäkin ollut ;)

Senioriherra sen sijaan oli lauantaina sienikurssin kakkososiolla. Alettiin opettamaan ilmaisua ketjun jatkeeksi. Figolla se tulee olemaan maahanmeno. Samoin tehtiin ensimmäiset ulkoetsinnät, mitkä ei äijälle ongelmia tuottanut. Se oli taas mielettömän tohkeissaan.

Nyt jatketaan vielä teen hajulla, kunnes koko ketju ilmaisuineen ym. on kasassa. Sitten voi vaihtaa hajun esim. kuivattuun kanttarelliin. Jatketaan aina fiiliksen mukaan hajutreenejä, mutta kyllä tuosta syksymetsiin jo sienikaverin saa ihan varmasti :)

On jotenkin hurjan kiva välillä opettaa jotain vaan yhdessä puuhastelun takia (vähän kun ”turhat temput” kotona). Tähän ”lajiin” kun kisatavoitteita ei voi asettaa. Myöskin aika opettavaista seurata eri rotuisia kurssikavereita. Kyllä mie oon entistä vakuuttuneempi omasta rotuvalinnasta, on nuo niin huikean nopeita ja ennen kaikkea innokkaita oppimaan <3

20140503_133412-normal.jpg
Kivaa!