Taitaisi kyllä olla loman paikka...onhan tässä jo melko pitkään painettukin ilman lomaa (olisko viime jouluna ollut lomaa...?!). Tai ainakin on itellä sellanen olo, että olis loman tarpeessa. Varmaan johtuu tästä pimeydestäkin.

Nyt talviajassa on niin tylsää, kun on pimeää oikeastaan jo kun lähtee töistä. Eli meillä ei enää ole arkisin ollenkaan treenejä (ei valaistua kenttää. Valot on kaupungilla kyllä kuulema työnalla...). Ite voisi sitten puuhastella tottista ja lenkkeillä otsalampun kanssa. Nyt on vaan ollu treeni-into ihan nollassa...Jotakin sitten aina yrittää höntsäillä, että Kippe pysyisi nahoissaan! :) Likka kun jaksaa, jaksaa ja jaksaa koko illan, kun nukkunut pitkän työpäivän ajan...

Ollaan tokoa touhuteltu enemmän ja vähemmän ajatuksella ja esineitä etsitty. Esineissä on aika haka nenän käytössä. Mutta pitäisi esineilläkin vahvistaa suoraan etenemistä, nyt saattaa välillä huidella vähän mutkilla. Löytää kyllä, mutta en näin sitten pysty niin hyvin kontrolloimaan minkä osan aluetta on jo etsinyt kunnolla. Nyt olenkin tehnyt kapeita kaistaleita, jossa esineitä syvyyssuunnassa peräkkäin. Eli löytyy vain sieltä edestä (ja nopeampi tallatakin yksin, heh).

Eli periaatteessa vain viionloppuisin pystyy treenaamaan porukka (haku/agility), mutta nyt on muutama tuleva viikonloppu buukattu muiden menojen merkeissä...Figolla on Pasin kanssa lauantaina agikisat Vantaalla, minä olen ensimmäisissä pikkujouluissa.

Ehtisi ainakin nyt opettelemaan sitä BH:n seuraamiskaaviota! ;-))