Aloitetaas kerrankin vanhimmasta. Senioriherra rikkoi lauantaina yli vuoden kestäneen (agilityn osalta) kisataukonsa ja pääsi starttiviivalle! Kylläkin sellai suunnittelemattomasti, että meni Wiun tilalle, ettei ihan mennyt lähtömaksut kankkulan kaivoon. Aikas hyvinhän se pojilta sujui aikalailla ilman treeniä. F ei ole käynyt tämän vuoden puolella sen rannevamman jäljiltä oikein aksaa treenaamassakaan.

Hypäriltä yksi rima alas, 5 (päällejuoksukohdassa, mitkä on aina olleet F:n akilleen kantapää), ja sen mukana meni siten se vika hyppysertikin. Olishan se nyt ollu aika hurja tauolta paluu jos olisi heti valioitunut…! Agiradalta HYL ja sitten herra päätti että nyt riitti ja juoksi keppien sijaan ämpärille noutamaan hihnansa :D

Näyttää siltä, että Riina oli oikeassa ja Wiu selvisi vaan venähdyksellä! Tiistaina oli eka aamu, kun munkin silmään liikkui puhtaasti. Eli 1,5 viikkoa ontui/ kevensi ja oli levossa. Jatketaan lepoa&lääkettä nyt tämä viikko vielä, että saa kunnolla parantua.

Jälkiharrastus saikkupuuhana on saanut jatkoa:

Jälki nro 3 Miekkiön metsissä, ainakin sen 300m. Nappuloista jokunen siellä, toinen täällä. Aika vähän. 2 polun ylitystä. Nooouuuu probleemos :)

Jälki nro 4 takapelloille (laiskuutta taas). Nyt oli hieman enempi vauhtia. Toki oli tosi tuore jälkikin (aikataulujen pakosta) ja tuulinen sää. Joka tapauksessa nosti nokkaansa toisin kuin aiemmin. Stoppasin aina ja odotin, että laskee nenän takaisin alas ennen kuin sai jatkaa matkaa. Teemana oli kulmat, joita oli 4kpl (90 astetta). Nämä hyvin, tosin laitoin aina namit kulmien jälkeen, että sai ”palkan”.

Jälki nro 5 Mäkelän metsissä. Kylläpä tuli suru tuonne luvalliseen treenimetsään mennessä, sitä ei enää ollutkaan :( oli pistetty koko ihana sammalmetsä matalaksi… jotenka jäljesteltiin sitten hakkuuaukealla. Aika lyhyt jälki, joku max. 300m. Voisi kyllä hyvin tehdä pidempiäkin, mutta en uskaltanu, kun jäi nappulat kotiin, joten oli ihan ilman nameja koko jälki. Eipä haitannut. Nyt vanheni tunnin (lenkin ajan), 2kpl 90 kulmaa ja yksi loivempi. Nenäkin pysyi matalalla, mutta vauhti on kyllä kasvanut ekoihin jälkiin verrattuna!

kolmikko-normal.jpg
Mäkelässä lenkillä, ihanassa ilta-auringossa. Wiu kaatuu kohta, sitä inhottaa nää kimppaposet :D
Eka lenkki melkein kahteen viikkoon, kun annoin Wiun juosta vapaana (Pasi on kyllä antanut aiemminkin...)!

Koponen on vaan kerännyt motukkaa hakukokeeseen. Tai su iltana helppo esineruutu takapellolle, missä toteutui treenin tavoite, eli into&itseluottamus ;)