PERJANTAINA Pasi&Figo kävi treenaamassa agilityn kontakteja sekä puikkaa. Figolla on käsittämätön tapa yrittää alottaa pujottelu vasta toisesta välistä, eikä siitä mistä pitäisi...yrittää tätä vaikka ei olisi kuin 2 keppiä, eli periaatteessa vain se yksi ja oikea väli...?!?

Olin viikonlopun porukoilla Figon kanssa, kun porukat oli pohjosen reissulla. LAUANTAINA käytii pitkä puolentoista tunnin juoksulenkki. Figolla meni kevyesti kun sai olla koko ajan irti eikä vedossa ollenkaan. Epi oli seurana ja mukavaa oli! :)

SUNNUNTAI meni lähinnä muuttopuuhissa, kun roudatiin tavaroita mökiltä Ahtialan kämpälle. Eli koirat oli ihan lenkkiaktivoinnilla vaa. Paitsi että Kipelle on kaikki nyt heitelly mökillä niin paljon palloja, keppejä ym. että piti laittaa heittelykielto, ettei vallan stressaannu ja tule maaniseksi... ...

Sunnuntaina Skippy kävi porukoilla, kun ajateltii että saavat valvotusti vähän leikkiä keskenään. Ei oikein tullut enää mitää, kun Figolla oli kaikkea muuta kun leikkiminen mielessä. Kippe olisi leikkinyt yksinää leluilla ja kun Figo liikaa lähenteli napsi vaan sitä! ;-) Tälläistä tää juoksuaika on...!