Jäi eilen kirjottelematta agilitytreeneistä, kun pyyhälsin illaksi töihin.

Päivän teemana oli ohjaus käsillä. Laitettiin esteitä 3kpl vierekkäin 2 riviin (eli 6 hyppyä), lopussa yhden tilalle suora putki.

Pasi koitti nyt ohjata FIGOa mahdollisimman paljon pelkillä käsillä ilman ääntä. Kyllä taas huomasi kuinka pienistä jutuista ja omasta sijottumisesta kaikki on kiinni. Vähän kun muutti omaa paikkaa niin meni heti oikein. Oli kuulema hyödylliset treenit ohjaajalle itselleen. Muutamissa kohdissa joutui miettimään omaa sijoittumista tosi tarkkaan, kun Figollw tuo käsi ei vielä(kään) ole niin merkityksellinen että seuraisi sitä aina ja kaikkialla, vaan saattaa esim. leikata takaa "ilman lupaa". Lopussa Figo otti keppejä eri tulokulmista.

SKIPPY teki samoja harkkoja tosin rimat maassa eli pelkillä siivekkeillä. Mitähän tähän nyt kommentoisi. Minä olen kyllä aika toivoton ohjaaja... Kädet heiluu kun variksenpelättimellä minne sattuu ja Skippy seuraa niitä parhaansa mukaan´, siis myös esteiden ohi! :) Mutta kyllä kait minäkin tästä jotakin opin, ainakin sen kuinka paljon oikea oma liike lisää koiran vauhtia. Käytin Skipyllä makupalalautasia esteiden takana, vielä vahvistetaan niitä irtoamisia/kiertoja. Lopussa otin suoria: hyppy-hyppy-putki niin, että lelu odotti siellä päässä ja harjoteltiin irtoamista.