Nyt on pitänyt niin kiirusta töissä, että en ole ehtinyt edes blogia päivittämään!! *kotona ei sitten jaksakaan roikkua koneella*

Viikonloppu taas mökkeiltiin. Käytii kyllä löhöämisen lomassa lauantaina ev.agilitykisoissa Asikkalassa ja sunnuntaina hakuilemassa.

EV.AGIKISOISSA Figo kävi tekemässä yhden radan (1.luokan), ihan taas kontaktien vahvistamis tarkoituksella, eli pääsi kisanomaisessa tilanteessa laittamaan namialustat kontakteille.

Ukolla oli intoa ihan mukavasti ja meno olikin vauhdikasta. Kuitenkin kepeiltä olisi tullut 5; meni hienosti täydestä vauhdista oikein sisään, mutta loppupuolella pomppasi yhden välin yli. Pasi ehkä vähän liikaa painosti ja kiritti edellä. Kestää tämän keppejä erikseen treenatessa, mutta radalla taisi olla vähän liikaa ja tuli kiire, kiire, kiire jatkaa eteenpäin. Kontaktit sen sijaan otti hyvin. Tai taisi jäädä namit syömättä, mutta kuitenkin teki kontaktit hyvin ja kurkkasi maahan asti -ei vaan malttanu syödä! ;-)

HAKUILTIIN sunnuntaina Vuolenkosken kankailla ihan "omalla" pikku porukalla. ...eli sovittiin treenit perjantai-illalla kun pyörähdettiin paikallisessa yhillä! Hymy Figon&Skippyn lisäksi oli Milla kera aussipoikien sekä Tuuli Laku-labbiksen kanssa. Olihan mukavat ja nopeet treenit -kaikki tiesi mitä teki ja koiratkin pelitti mukavasti.

Skippy otti nyt vaan neljä valmista ukkoa. Etukulmat meni hyvin. Kolmas löytyi pienen siksak-etenemisen jälkeen hyvin. Nelosella oli vähän vaikeuksia (pyöri vaan kauhealla tohinalla ympyrää ja sitten kaartoi takaisin päin kohti keskilinjaa) ja jouduin lähettämään uudelleen, jolloin sitten löytyi. Johtui varmaan siitä, että piilo oli vähän hankalassa paikassa -tiheää kuusikkoa ympärillä ja ukko kiven takana pienessä montussa...! Neloselta sitten herkkupalkkana maksaa ja tennaripallo-leikit.

Figo kävi "terapiahakuilemassa" kolme valmista ukkoa ihan viimeisenä. Etukulmat ja keskipiilon. Ihan superisti!! Suoraan kuin luoti, ilmasi innolla ja viihtyi hyvin maalimiesten luona. Toki sitä vauhtia on hakukoiralle ihan liikaa, mutta nyt on nenä kuitenkin mukana. Ja hallittavuuskin oli ihan jees (tosin Pasi olikin ohjaksissa enkä minä).

Etenkin näin talvikaudella kun tulee hakuiltua melko vähän, niin koirat on kyllä aina mielettömän onnessaan kun pääsevät etsimään ukkoja! Kieli ulkona