Korkeavireen hallilla oli epikset. Ajattelin, että menen ottamaan Figon kanssa yhden lähdön lähinnä kontaktien vuoksi, kun on tullut otettua niin paljon nopeita lähtöjä, että meinaa itse vapautella itseään. Rata oli minusta ihan hauska:

Me selvittiin tosi hyvällä radalla esteelle 12 asti, kunnes tuli hylly. Jäin liikaa kökkimään 11-12 väliin, kun piti väistää alta, ja sen vuoksi linjasin Figon ampumaan esteelle 17. Figo jatkoi rataa itse hypyn 16 kautta putkeen ja sieltä kepeille. Kannustin Figoa kepeillä ja sitten otettiin vielä 17. Yleisöllä oli hauskaa, kun Figo näytti oma-aloitteista rataa.

Rataan tutustumisessa epäröin putken leijeröintiä 6 hypyn jälkeen, koska kepit olivat niin hyvin syötillä ja 5-6 välikään ei ollut ihanteellinen linjaa ajatellen. Ajattelin, että jos tällaisia ei uskalla epiksissä kokeilla, niin ei sitten missään. Toteutuksessa 5-7 väli meni aivan nappiin, kun hokasin mennä 5-6 väliin pyöristämään Figon linjaa, jonka jälkeen se ei edes vilkaissut keppejä, vaan mattoa rapistaen pakkovalssilla putkeen, juhuu! Myös 8:lle sylivekki-jaakotus ja A:n alastulokontakti menivät nappiin. Hyvä mieli jäi radasta, kun vielä muistin reagoida positiivisesti omaan ohjauskämmiin, enkä lopettanut siihen. Molemmilla oli hauskaa.