Otin molemmat rekkulit mukaan hakutreeneihin. Figo lähinnä mielenpiristykseksi (siis Figon, ei niinkään ohjaajan! ;-) ). Toinen puoli alueesta oli kallion rinnetä ja toinen loivempaa nousua, sää mukavan helteinen...!

SKIPPY ensin, kun juoksut on jo ohi. Taas 4. maalimiestä (ensi kerraksi pitää ehkä keksiä jotakin vaihtelua...).

1. ylös jyrkempää rinteeseen. Koska viimeksi oli vähä nsählinki eikä mennyt ihan toivotusti, ajattelin nyt helpottaa hajun hauilla. Kippe sai hajun jonkin verran ennen piiloa, kun tultii tuulen alapuolelta. Paluu mutkalta keskilinjalle. Siitä lähetys ja hyvin lähti. Tarkisti matkalla edellisellä koiralla alarinteessä olleen piilon josta hyvin jatkoi ylemmäs mistä löytyi ukko. Lihapullan paloja palkaksi.

2. hajun haulla loivempaa rinteeseen. Ei käyty taaskaan ihan piilolla asti, senverran että sai hajun. Edelleen huomaa hyvin hännän vipatuksesta ja korvat menee taakse että ukko on siellä! Taas keskilinjalta lähetys ja nopeasti löysi piilon. Palkkana lihapullia ja narupallolla pikku leikki.

Hain Kipen piiloilta, koska samat maalimiehet siiryi 3. ja 4. piiloille.

3. piilo oli taas jyrkemmässä. Nyt haettiin hajua vaan ehkä 20 metriä, kun Kippe ilmoitti että siellä jossakin se on!!! No paluu lähetykseen ja hyvin eteni suoraa rinnettä ylös piilolle päin, pikku tarkennus pyörinnät ja sieltä löytyi lihapullilla varustettu ukko!

4. piston minä vähän ahnehdin...Koira oli jo vähän selkeästi väsy, mutta jostain syystä lähetin suoraan. Ei mennyt ihan piilolle asti, joten huusin pois ja käytiin hakemassa hajua ja palattiin uuteen lähetykseen. Nyt sitten heti piilolle asti. Maalimieheltä palkaksi kovasta urakasta jauski-kissanruoka mixiä  ja narupallo. Sitten keskilinjalla vähän vielä tennispallottelua! :)

FIGO tuli ihan viimeisenä radalle sellaiset kierrokset takissa että! :) Etukulmaan lähetys, piilo oli jossakin 70 metrissä. Lähetin ja koira hävisi rakettina kukkulan taakse. Juuri ehdin huutaa pois, kun ajattelin että ei löytänyt, kun viipyi jonkun aikaa. Samassa alkoi hyvä ilmaisuhaukku -oli löytynyt! :) Figo oli ollu hienosti piilolla, mennyt ite viereen maahan haukkumaan, ei yhtään ryysinyt.

2. ja 3. oli tyhjiä pistoja. Toka hyvä hienosti kauas rinteen päälle. 3. pisto oli vähän lyhyt syvyys suunnassa, mutta keskilinjan suuntasesti pitkä kylläkin.

4. pistolla ukko oli aika lähellä keskilinjaa (noin 30 metrissä). Taisi löytyä vasta kolmannella lähetyksellä, kun Figo aina viivana paineli rinnettä ylös, alhaalla olleen piilon ohi...Eli oli figomaista juoksun iloa taas, nenä taisi olla räkää täynnä spurttailusta! ;-) Haukkukaan ei enää jaksanut juoksun jälkeen irrota niin hyvin, muutama louskautus aina silloin tällöin.

Mun&Figon hakuilu on oikeasti vaan koiran iloksi. En saa sitä noilla kierroksilla edes tarpeeksi hyvin hanskaan. Tulee se muutamalla käskyllä esim. tyhjiltä pois, mutta aika karseeta kumminkin... :) Tykkään vaan ottaa Figon välillä mukaan hakuileman, kun siitä nii-in näkee, että se on tosi iloinen kun pääsee juoksemaan ja ettimään ukkoja. On koko loppuillan niin tyytyväisen oloinen radan jälkeen...joten vaikka siitä ei kisakoiraa ikinä tulekaan, en voi viedä siltä hakuilun iloa kokonaan!!

Torstain agilitytreenit jää välistä, kun Pasi oli unohtanu ne ja buukannu tenniksen siihen. Joten me painellaan koirien ja porukoiden kanssa illaksi vatukkoon! :) Ehkä vähän "kotitokoa"...