Tässä on mennyt päiviä lenkkeillessä ja pikkutouhuja tehdessä. On ollu niin kivaa kun on talvi -lunta ja pikkupakkaset. Oon aamusin käyny kunnon mettälenkin rekkujen kanssa, niin on sitten voinu kirjotella opinnäytetyötä pitkälle iltapäivään (tai tehä jotakin muuta siinä välissä...). Tänää aamulla käytii ekaa kertaa jäälläkin keskemmällä, uskallauduin kun näin traktorin siellä auramassa luistelurataa, ja pilkkijöitä, joten totesin että on ainakin porukkaa nostamassa meidät sitten jäistä jos tiputaa! ;-)

Äskön käytiin hallilla agiliitämässä ihan omalla porukalla. Tein molemmille putkiharkkoja ja Figolla oli lisäksi pari hyppyä. Testasin välissä Figolla tokohypynkin -hyvin meni. Pasi tuli loppuajaksi suoraan luennoilta. Sano että Figo on kuin hidastetusta filmistä tänää, oliko väsähtäny alun touhuiluista tai sitten on yleisesti väsynyt, kun joutuu vouhkaamaan yläkerran sakemannin juoksujen perään! ;-) Ei malta kunnolla nukkuakaa koko yötä...

Skippy lopussa syttyi oikein kunnolla putkesta putkeen juoksemisesta ja ohjailuista! :)) Skippy meni tänään hyvin ja luulen että silläkin oli kivaa.